Belgia – Italia; 5 pronosticuri pentru biletul zilei la meciul zlei de la EURO 2016

Ziua a 4-a de la Euro 2016 se va incheia cu partida dintre Belgia si Italia, partida din cadrul grupei E ce va fi gazduita de Parc Olympique Lyonnaise, luni 13 iunie 2016 de la ora 22:00.

Belgia este principala favorita la castigarea acestei grupe dar si la castigarea partidei de astazi, astfel ca o victorie a ei este cotata cu 2.50 la casa de pariuri sportive Netbet. Italia in cazul unei victorii astazi primeste o cota foarte buna de 3.25 pe care o gasim la Sportingbet, in timp ce posibilitatea unui rezultat de egalitate in aceasta intalnire este cotata cu 3.00 la agentia de pariuri pe net Unibet.

In ceea ce priveste linia golurilor in aceasta partida se anticipeaza un maxim de doua goluri marcate, astfel ca pentru tipul de pariu sub 2.5 goluri Efortuna ofera o cota de 1.53. In cazul unei eventuale „surprize”, adica daca se vor inscrie minim trei goluri putem castiga 26.2 euro la fiecare 10 euro mizati la Betfair.

  • Predictie cu incredere foarte mare pentru partida Belgia – Italia: Italia marcheaza peste 0.5 goluri, cota 1.46 la Unibet
  • Pronostic cu incredere mare pentru meciul Belgia – Italia: Peste 1.5 goluri, cota 1.50 la Efortuna
  • Pont de incredere medie Belgia – Italia: Ambele marcheaza, cota 2.15 la Netbet
  • Predictie incredere mica Belgia – Italia: Egal Pauza / Egal Final, cota 3.80 la Sportingbet
  • Pronostic bomba pentru partida Belgia – Italia: Scor corect 1:1, cota 6.70 la Betfair

Leave a Comment: