Belgia – Portugalia ponturi pariuri 27.06.2021

belgia portugalia ponturi pariuri

In a doua zi a optimilor de finala, in al doilea meci, vom avea parte de o partida extrem de interesanta dintre echipa nationala situata pe primul loc al clasamentului FIFA, Belgia si actuala campioana a Batranului Continent, Portugalia. Pronosticul propus de catre mine la acest meci are o cota de 1.83!

belgia portugalia ponturi pariuri

Unde se joaca Belgia – Portugalia?

Partida este programata sa se dispute in Spania, pe Estadio de La Cartuja din Sevilla. In tribune vor putea fi prezenti in jur de 12.000 de spectatori.

Belgia – Portugalia la TV – unde pot vedea meciul?

Partida va fi transmisa in direct la PRO TV, postul de televiziune unde se pot vedea toate meciurile ramase de la acest Euro.

Informatii despre echipe

Loturi

Belgia se siteaza pe locul 6 din punct de vedere financiar la acest Euro, avand un lot in valoare de 669M €. Printre cei mai bine cotati jucatori ai Belgiei se numara De Bruyne (100M €) si Lukaku (100M €).

Portugalia este clasata pe locul 5 cu un lot de 872M €. Printre cei mai bine cotati jucatori ai portughezilor se numara Bruno Fernandes (90M €) si bineinteles Cristiano Ronaldo, jucatorul lui Juventus.

Loturi complete ale echipelor – AICI!

Grupa si program

Italia vine din postura de castigatoare a grupei B, unde le-a invins pe Rusia, Danemarca si Finlanda.

Portugalia vine de pe locul 3 al grupei F obtinand o victorie in primul meci impotriva Ungariei, o infrangere impotriva Germaniei si in ultima partida o remiza impotriva Frantei.

In continuare, in sferturile competitiei, castigatoarea acestei partide va avea parte de o confruntare impotriva castigatoarei meciului dintre Italia si Austria.

Vezi programul complet al optimilor de finala – AICI!

Belgia

Asa numita „Generatia de Aur” a Belgiei are un parcurs asteptat de bun si echipa a pierdut un singur meci din ultimele 25 de partide desfasurate in toate competitiile.

Suporterii nationalei simt ca acum este momentul pentru ca echipa sa castige pentru prima data in istorie titlul de campioana a Europei. La Mondialul din 2018, Belgia a fost oprita de catre Franta in semi-finale iar sansele ca cele doua echipe sa se intalneasca din nou sunt cat se poate de mari.

Intreaga echipa a „Diavolilor Rosii” este formata din jucatori experimentati dar pana acum combinatia dintre Lukaku si De Bruyne s-a dovedit a fi una fatala. Jucatorul lui Inter a marcat pana acum de 3 ori iar mijlocasul de top a lui Manchester City a marcat o data si a reusit sa faca ce face el cel mai bine, sa ofere doua pase de gol.

Portugalia

A avut un parcurs in grupe demn de Campioana a Europei. In fiecare meci a deschis scorul dar doua autogoluri au facut-o pe Portugalia sa piarda meciul cu Germania (si primul loc in grupa). Portughezii au reusit sa inscrie de 7 ori in faza grupelor.

Portugalia are o echipa foarte buna dar un jucator anume iese cu siguranta in evidenta. Cristiano Ronaldo a reusit sa inscrie 5 din totalul de 7 goluri marcate de catre portughezi si sa ofere si o pasa de gol.

Jucatorul in varsta de 36 de ani pare de neoprit si momentant sta pe primul loc, la doua goluri distanta, in clasamentul golgheterilor de la acest Euro.

Echipe probabile Belgia – Portugalia

Belgia (3-4-3): Curtois; Boyata, Denayer, Vermaelen; Trossard, De Bruyne, Witsel, Chadli; Doku, Lukaku, Hazard.

Portugalia (4-3-3): Patricio; Guerreiro, Pepe, Dias, Semedo; Danilo, Moutinho, Sanchez; Silva, Jota, Ronaldo.

Absenti:

Belgia: Niciunul.

Portugalia: Niciunul.

Istoric confruntari directe Belgia – Portugalia

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit din 2018, intr-o partida amicala terminata cu scorul de 0-0.

Ponturi pariuri Belgia – Portugalia – MRRazvan

Belgia ne-a demonstrat la Mondial si pana acum la acest European ca este demna de locul 1 in clasamentul FIFA. Totusi, meciurile avute de catre belgieni in grupa au fost usoare in comparatie cu ce confruntari a avut Portugalia.

Chiar daca s-a situat pe locul 3 in grupa din care a facut parte, cred ca Portugalia s-a descurcat foarte bine. Remiza reusita impotriva Campioanei Mondiale, Franta demonstreaza ca echipa antrenata de Santos este capabila, impotriva cotelor, sa se lupte cu oricine.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Betano. Afla si tu aici cum imi fac cont la betano.

Reusitele lui Ronaldo de la acest european l-au adus la egalitate de goluri cu Daei Ali. Amandoi jucatorii au in momentul de fata 109 goluri pentru echipa nationala. Inca o reusita pentru CR7 ar insemna un nou record, acesta urmand sa devina cel mai bun marcator all-time.

Ma astept ca aceasta confuntare, avand in vedere importanta meciului, sa fie una stransa dar la cum au aratat ambele echipe pana acum, cred ca meciul va fi unul ofensiv si nelipsit de goluri in ambele porti asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Vezi toata oferta de pronosticuri EURO 2020!

Pronostic Belgia Portugalia GG – Cota 1.83!