Benevento – Parma ponturi pariuri 03.04.2021

benevento parma ponturi pariuri

Stadio Ciro Vigorito va gazdui sambata cu incepere de la ora 16.00 partida dintre echipa locala, Benevento si Parma. Meciul va conta pentru etapa a 29-a a campionatului italian si poate insemna semnalul revenirii pentru echipa lui Valentin Mihaila si Denis Man.

benevento parma ponturi pariuri

Benevento.

Acest meci o gaseste cu un moral excelent, a castigat in ultima etapa 1-0 pe terenul campioanei Juventus Torino, astfel Pippo Inzaghi si elevii sai au luat piemontezilor 4 puncte campionatul acesta din cele 6 puse in joc.

La 7 puncte de zona retrogradabila gazdele au reusit runda precedenta primul succes dupa o serie de 11 meciuri fara victorie, cu inca un rezultat pozitiv isi pot mari ecartul fata de locul 18 detinut de Cagliari.

Kamil Glik revine dupa suspendare, dar Filippo Inzaghi trebuie sa il evalueze atent pe internationalul polonez, acesta vine dupa 3 meciuri jucate pentru nationale tarii sale.

Insa aparatorul se poate dovedi important atat in linia defensiva, gratie experientei sale, dar mai ales in atac la fazele fixe, Benevento a marcat 14 din totalul de 28 de goluri din asemenea situatii.

Parma.

In ultima etapa a pierdut 1-2 pe teren propriu cu Genoa, in ciuda faptului ca a deschis scorul prin Graziano Pelle, astfel nu a reusit sa lege 3 rezultate pozitive, dupa victoria cu AS Roma si remiza 3-3 de la Fiorentina.

Dupa 28 de runde este pe locul 19 in Serie A, cu 19 puncte la 4 lungimi de Torino prima echipa aflata deasupra liniei rosii, care are si un meci in minus disputat.

Situatia extrem de dificila vine si din cauza faptului ca a pierdut numai putin de 14 puncte doar anul acesta dupa ce a avut avantaj pe tabela de marcaj, ceea ce ii ofera un record negativ in primele 5 campionate de pe batranul continent.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Benevento (3-5-2): Montipo – Tuia, Barba, Caldirola – Improta, Hetemaj, Viola, Ionita, Foulon – Lapadula, Gaich.

Parma (4-3-3): Sepe – Conti, Osorio, Bani, Pezzella – Kucka, Brugman, Hernani – Zirkee, Pelle, Karamoh.

Vezi aici toate cotele pentru Benevento – Parma!

Absenti.

Benevento:

Parma: Simone Iacoponi – accidentat; Andreas Cornelius, Roberto Inglese, Lautaro Valenti – incerti; Giuseppe Pezzella – suspendat.

Istoric confruntari directe.

Singurul meci direct intre cele doua formatii este intalnirea tur terminata la egalitate, scor 0-0. Astfel tinand cont de aceasta statistica este de evitat un pronostic Serie A.

Ponturi pariuri Benevento – Parma – Lily84.

Benevento abordeaza ofensiv meciurile cu echipele din a doua jumatate a clasamentului cel putin, iar azi cu atat mai mult are nevoie de ofensiva sa, un succes o indeparteaza la 10 puncte de zona rosie.

Parma trebuie sa riste, totul pe cartea atacului pentru echipa pregatita de Roberto D'Aversa, fara 3 puncte pe Stadio Ciro Vigorito, soarta oaspetilor devine extrem de dificila.

Oaspetii au oferit meciuri foarte spectaculoase in ultima perioada, astfel 6 din precedentele 7 partide in care au avoluat ducalii au adus goluri la ambele porti.

Aceasta statistica este relativ buna si in privinta jocurilor din deplasare, in 7 din anterioarele 10 jocuri de afara ambele formatii au modificat tabela de marcaj in dreptul lor, recomand pronosticuri fotbal sigure inspirate de la piata de goluri.

Pronostic Benevento – Parma: Ambele echipe inscriu cota 1.76