Benevento – Sassuolo ponturi pariuri 12.04.2021

Forma Ramses90: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ramses90
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Stadionul “Ciro Vigorito” din Benevento va gazdui epilogul rundei cu numarul 30 de Italia Serie A, dintre Benevento si Sassuolo. Partida va incepe de la ora 21:45 si va putea fi urmarit pe programele DigiSport 4, TelekomSport 4 si LookSport 3.

Benevento.

E pe locul 30 in clasamentul din Serie A, avand 30 de puncte, cu 3 mai mult decat Torino si cu 8 mai mult decat Cagliari. E neinvinsa in ultimele 2 jocuri, castigand intai cu Juventus, scor 1:0, remizand in runda precedenta, 2:2 cu Parma.

Nu a facut un meci prea grozav cu Parma, meci influentat de brigada de arbitrii, cea care a anulat un gol al Parmei, golul care ii aducea in avantaj, golul 3 fiind marcat de Benevento, Dennis Man fiind marcatorul ultimului gol din acel joc.

Sassuolo.

Ocupa pozitia a 9-a in Serie A, avand 40 de puncte, 48 de goluri marcate si 48 de goluri primite. A suferit nu mai putin de 3 infrangeri in ultimele 5 runde, 2:0 cu Udinese, 3:2 cu Torino si 2:1 cu Inter.

Cu Inter a fost penalizata grav de brigada de arbitrii, Raspadori fiind clar tras de tricou in careul nerazzurra la faza golului de 2:0 a Interului, iar in loc de penalty Sassuolo, arbitrii au decis sa valideze golul Interului, Traore fiind cel care a redus din diferenta in acel joc.

Echipele probabile:

Benevento (4-3-2-1): Montipo; Barba, Glik, Tuia, Letizia; Ionita, Schiattarella, Hetemaj; Improta, Falque; Gaich.
Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Toljan, Marlon, Peluso, Rogerio; Obiang, Magnanelli; Haraslin, Maxime Lopez, Djuricic; Raspadori.

Absenti.

Benevento: Moncini (accidentat), Antei (neconvocat).
Sassuolo: Romagna (accidentat), Bourabia (accidentat), Caputo (accidentat), Traore (suspendat), Ayhan (COVID-19).

Istoric Confruntări Directe

Sassuolo s-a impus in 2 din cele 3 intalniri directe de Serie A, in deplasare in sezonul 2017/2018 si acasa in actualul sezon, remizand acasa in returul sezonul 17/18, scor 2:2. In turul acestui campionat, Sassuolo s-a impus acasa cu scorul de 1:0.

Ponturi pariuri Benevento – Sassuolo -> Ramses90.

La ce a aratat Sassuolo in meciul cu Inter, acestia ar trebui sa reuseasca sa obtina ceva din acest joc, fiind clar echipa mai puternica, in ciuda ultimelor rezultate, Sassuolo a marcat cate 2 goluri in 3 din ultimele 4 runde.

Iar faptul ca Sassuolo a luat doar 1 punct din ultimele 3 jocuri, ar trebui sa ii motiveze pe jucatorii neroverde sa obtina un rezultat bun in aceasta partida, motiv pentru care ma astept la un meci tare, un meci cu faze de gol la ambele porti, Sassuolo urmand a lasa spatii in defensiva.

La Betfair am identificat un pariu interesant, bun pentru acest meci, minim 4 cornere ambele formatii la o cota de 1.67.

Pronostic Benevento – Sassuolo & Cota: Ambele echipe minim 4 cornere – 1.67

Leave a Comment: