Caută
Close this search box.

Benevento – Udinese ponturi pariuri 25.04.2021

benevento udinese ponturi pariuri

Udinese porneste usor favorita la partida cu Benevento, dar eu o sa pariez mai degraba la goluri. Meciul se joaca duminica, de la ora 13.30 si poate fi urmarit in direct la DigiSport 2, Look Sport si Telekom Sport.

Eu am ales o cota de 1.62, iar in continuare vei gasi toate argumentele in favoarea pariului pe care il propun.

Benevento.

Trupa lui Inzaghi este in cadere si nu mai are evolutiile bune din prima parte a sezonului. Ocupa locul 17 in Serie A si este prima peste zona retrogradarii. Are doar cu 3 puncte peste Cagliari si forma de moment este slaba.

Benevento a remizat runda trecuta, in deplasare cu Genoa. A fost un joc spectaculos, incheiat 2-2. Are o singura victorie in ultimele 16 etape si eu consider ca putem juca ponturi Italia pe sansa dubla X2.

Sunt mari probleme pe faza de aparare, compartiment cu al treilea cel mai slab bilant din campionat.

Udinese.

Oaspetii au avut si ei evolutii destul de slabe in ultima perioada si au inregistrat 4 infrangeri in anterioarele 5 jocuri de campionat. Au pierdut si etapa trecuta, acasa cu Cagliari (0-1). Trebuie sa isi revina cat mai repede, pentru ca nu sunt chiar departe de zona retrogradarii.

Udinese nu se misca insa rau in deplasare, acolo unde este destul de greu de invins, asta pentru ca stapaneste foarte bine jocul pe contre. Interesant ca fiecare din ultimele ei 5 jocuri pe teren strain in campionat au fost GG.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Benevento (3-5-2) : Montipo; Glik, Caldirola, Barba; Letizia, Hetemaj, Viola, Ionita, Improta; Gaich, Lapadula.

Udinese (3-5-2) : Musso; Bonifazi, Nuytinck, Samir; Ouwejan, De Paul, Walace, Pereyra, Larsen; Okaka, Braaf.

Absenti.

Benevento : Foulon, Tuia si Moncini.

Udinese : Jajalo, Deulofeu si Pussetto.

Istoric Confruntări Directe.

Doar de 3 ori s-au mai confruntat aceste formatii in Serie A si fiecare are cate o victorie. In tur s-a impus Benevento, cu scorul de 2-0.

Ponturi pariuri Benevento – Udinese -> Monik.

Parerea mea este ca vom vedea cel putin 2 reusite pe tabela de scor. Ma bazez in special pe faptul ca remiza nu prea o ajuta pe Benevento si ar trebui ca ambele formaii sa joace ofensiv.

Udine marcheaza mai mult in deplasare si are o serie de 5 GG-uri afara in Serie A. In plus, Benevento nu sta rau pe atac, dar incaseaza foarte mult. Sunt sanse mari pentru o partida de 2+.

5 din ultimele 6 deplasari de campionat pentru Udine s-au incadrat in pariul propus de mine.

Pronostic Benevento – Udinese : Interval 2-4 goluri – Cota 1.62