Benfica – Bayern ponturi pariuri 20.10.2021

benfica bayern ponturi pariuri

Dupa Barcelona, pe Estadio da Luz vine un alt gigant al fotbalului european! Este vorba despre „masina de goluri nemteasca”, Bayern Munchen. Confruntarea ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din faza grupelor de Liga Campionilor va avea loc miercuri seara, incepand cu ora 22:00. Urmareste acest articol pentru a afla mai multe despre aceasta partida, dar si pentru a vedea pontul pe care am mizat!

benfica bayern ponturi pariuri

Benfica.

Sambata a obtinut calificarea in saisprezecimile Cupei Portugaliei (Taca de Portugal). A trecut de Trofense dupa cele 2 reprize aditionale (1-2 scor final, 1-1 dupa timpul efectiv de joc). Gil Dias si Valentino Lazaro s-au accidentat si sunt sanse foarte mari ca ambii sa fie indisponibili pentru acest meci.

Darwin Nunez, Otamendi, Lucas Verissimo, Rafa Silva si Grimaldo au fost menajati; e foarte probabil ca toti 5 sa se afle in unsprezecele de start in aceasta partida cu Bayern.

Joao Mario, Weigl si Yaremchuk au intrat pe parcursul meciului cu Trofense, dar si ei au sanse insemnate sa se regaseasca in primul 11 miercuri seara.

Bayern.

Este liderul grupei E cu maximum de puncte (6 puncte). In prima etapa s-a impus pe Camp Nou cu 0-3, iar in etapa trecuta a castigat acasa cu Dynamo Kiev cu 5-0. Din totalul de 8 goluri, 4 au fost inscrise de polonezul Robert Lewandowski.

La sfarsitul saptamanii precedente a facut o noua demonstratie de fotbal, reusind sa se impuna cu un neverosimil 1-5 pe terenul rivalei Bayer Leverkusen (meci de Bundesliga). Toate cele 5 goluri ale bavarezilor au fost inscrise in prima repriza.

Kingsley Coman si Corentin Tolisso au revenit dupa accidentari; primul a intrat pe parcursul celei de-a doua reprize, pe cand Tolisso a ramas pe banca pana la finalul jocului.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Benfica (3-4-3): Vlachodimos – Verissimo, Otamendi, Vertonghen – Almeida, Weigl, Joao Mario, Grimaldo – Silva, Yaremchuk, Nunez.

Bayern (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Sule, Upamecano, Hernandez – Kimmich, Sabitzer – Gnabry, Muller, Sane – Lewandowski.

Absenti.

  • Benfica: Gilberto, Lazaro, Seferovic, Dias.
  • Bayern: Davies, Goretzka (incerti), Ulreich (indisponibil).

Istoric Confruntari Directe.

  • Bayern a castigat 3 din precedentele 4 intalniri directe. Pentru un nou succes al bavarezilor, se da cota 1.40 la 888Sport.
  • In 2 din ultimele 3 partide directe s-a marcat din ambele tabere.

Ponturi pariuri Benfica – Bayern – ionel_iulian94.

Ma astept ca Bayern sa trateze cu maxima seriozitate acest joc si sa ia toate cele 3 puncte, puncte necesare pentru consolidarea pozitiei de lider.

De asemenea, vad un joc cu multe reusite. Si, ca urmare, recomandarea mea de la acest meci este 2&2+, pronostic ce poate fi avut in vedere si pentru biletul zilei.

Bavarezii au castigat 10 din precedentele 11 meciuri pe care le-au disputat in toate competitiile; in toate cele 10 succese s-au dat cel putin 2 goluri.

Ultimele 2 intalniri directe au fost castigate de Bayern la o diferenta de cel putin 2 goluri.

Pronostic Benfica – Bayern & Cota: 2&Peste 1.5 goluri – 1.52