Besiktas – Sporting ponturi pariuri 19.10.2021

besiktas sporting ponturi pariuri

Fara niciun punct obtinut aceasta campanie de UCL dupa doua runde, Besiktas si Sporting cauta primul rezultat pozitiv in aceasta seara de la ora 19:45 pe Vodafone Park din Istanbul. Portughezii sunt favoriti la casele de pariuri insa eu unul am evitat pariul pe solisti in aceasta situatie si am pregatit o cota la piata de goluri.

besiktas sporting ponturi pariuri

Besiktas.

Antrenata de la margine de Yalcin, Besiktas nu s-a evidentiat pana acum cu vreun rezultat pozitiv in grupa C din Liga Campionilor, fiind pe locul 3 la egalitate de puncte cu combatanta din aceasta seara.

Alaturi de formatii ca Ajax (0-2) sau Dortmund (1-2), este cert faptul ca formatia turca se va lupta pentru primavara europeana din UEL, insa are mare nevoie de un rezultat pozitiv tocmai in aceasta seara.

Din pacate, moralul alb-negrilor nu este cel mai ridicat inaintea confruntarii europene, acestia inregistrand o singura victorie in ultimele 5 jocuri oficial, iar revenirea din pauza competitionala a adus o noua infrangere pentru alb-negrii in campionat, scor 2-3 impotriva celor de la Basaksehir.

Sporting.

In tabara lusitanilor, situatia se prezinta identic la nivel european, Sporting fiind si ea fara vreun punct dupa primele doua runde din grupa C, timp in care a inregistrat si o infrangere extrem de consistenta, scor 1-5 in fata celor de la Ajax.

Un debut negru pentru trupa lui Amorim care a incercat pe cat posibil sa spele rusinea in runda secunda cand s-a deplasat pe Signal Iduna Park insa calitatea si experienta germanilor de la Dortmund au facut ca formatia lusitana sa ramana fara niciun punct in actuala stagiune de UCL.

Totusi, atunci cand vorbim de rezultate pozitive, Sporting arata mult mai bine pe plan intern, iar de curand a revenit cu un succes la scor in Cupa Portugalie, 4-0 pe terenul celor de la Belenenses.

Pe biletul zilei fotbal te invit sa plasezi un pariu in cota de 1,70 pentru ca Sporting sa castige cel putin o repiza in jocul de la Istanbul.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Besiktas (4-2-3-1): Gunok; Rosier, Welinton, Vida, Yilmaz; Hutchinson, Souza; Ghezzal, Ozyakup, Larin; Batshuayi

Sporting (3-4-3): Adan; Neto, Coates, Feddal; Porro, Palhinha, Braganca, Reis; Sarabia, Paulinho, Tomas

Absenti.

Besiktas:

Sporting: –

Istoric Confruntări Directe

In 2015, cele doua formatii s-au intalnit pentru prima si singura data intr-o competitie europeana, mai exact in Europa League, chiar in faza grupelor. Pe Vodafone Park, cele doua echipe au remizat cu scorul de 1-1, in timp ce lusitanii si-au luat revansa in retur si s-au impus cu 3-1.

Pariaza la Netbet pe o cota de 1.90 pentru un gol marcat pana in minutul 30. Citeste din articolul Cod bonus Netbet cum poti lua bonusul de 500 LEI la inregistrare!

Ponturi pariuri Besiktas – Sporting -> Andrew.

Cu siguranta ambele formatii vor forta pentru castigarea a cel putin un punct in aceasta seara, fapt ce ma determina sa mizez pe un rezultat de ambele marcheaza ce cred ca are toate sansele sa fie castigator in contextul actual.

Desi a obtinut o singura victorie pe teren propriu in ultimele 3 jocuri, Besiktas arata foarte bine pe Vodafone Park, cel putin la nivel ofensiv. Aceasta a marcat in toate partidele de pana acum, cca 6 la numar, chiar si impotriva celor de la Dortmund si cred ca o poate face si in poarta lusitanilor.

Sporting are de partea sa experienta si valoarea in aceasta confruntare, si la fel ca in cazul gazdelor, trupa lui Amorim este pregatita sa iasa si ea la rampa pe faza ofensiva. A marcat in toate partidele de pe teren strain, mai putin pe Signal Iduna Park, insa acum vorbim de un cu totul alt adversar. Cu un golaveraj de 1 la 6, este cert faptul ca Sporting nu va avea alta abordare decat una ofensiva in capitala Turciei.

Pronostic Besiktas – Sporting:GG – 1.70