Besiktas vs Ankaragucu ponturi pariuri 06.03.2020

besiktas ankaragucu ponturi pariuri

Ambele echipe fac un sezon slab, de aceea mi-e destul de greu sa aleg un pariu pe solist. Nici golurile nu imi fac cu ochiul, insa piata cornerelor mi se pare foarte atractiva, cotele fiind foarte bune. Partida va incepe vineri seara la ora 19.00.

besiktas ankaragucu ponturi pariuri

Besiktas

Face un sezon slab pentru ca in 24 de runde a strans numai 40 de puncte si astfel este pe locul 5. Este la 8 puncte distanta de ultimul loc european si nu cred ca mai are sanse prea mari. A marcat 38 de goluri si a incasat 31.

Pe teren propriu a jucat in aceeasi maniera deoarece in 12 meciuri are 7 victorii, 3 rezultate de egalitate si 2 infrangeri.

Forma de moment este decenta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

besiktas vs ankaragucu ponturi pariuri

Ankaragucu

Face un sezon slab pentru ca in 24 de etape a acumulat numai 20 de puncte si astfel este pe penultimul loc. Este la doar 2 puncte distanta de primul loc salvator. A marcat 20 de goluri si a incasat 42.

In deplasare a jucat in aceeasi maniera fiindca in 12 meciuri are 2 victorii, 4 rezultate de egalitate si 6 infrangeri.

Forma de moment este decenta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 infrangeri, 2 victorii si un rezultat de egalitate.

Vezi și pontul propus la Braga vs Portimonense, cota 2.19!

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Besiktas (4-2-3-1): Karius – Erkin, Vida, Ruiz, Lens – Hutchinson, Elneny – Nkoudou, Boateng, Boyd – Yilmaz.

Ankaragucu (4-2-3-1): Friedrich – Kitsiou, Kubalas, Kulusic, Karayel – Faty, Lukasik – Lobzhanidze, Rodrigues, Michalak – Orgill.

[thrive_link color='green' link='https://10pariuri.ro/Betano.com' target='_self' size='medium' align='aligncenter']Vezi toate cotele pentru Besiktas vs Ankaragucu[/thrive_link]

Absenti.

Beskitas: Dorukhan Tokoz, Gokhan Gonul (accidentati).

Ankaragucu: Oscar Scarione, Tiago Pinto (accidentati) / Milos Stanojevic (suspendat).

Istoric Confruntări Directe.

  • Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori in Super Lig si Besiktas sa ceva mai bine la acest capitol. In tur a fost 0-0 la Ankaragucu, dar au fost 11 cornere si asta imi avantajeaza pontul.

Ponturi pariuri Besiktas vs Ankaragucu – Catalin.

Dupa cum spuneam si in inceputul articolului, o sa ma feresc atat de rezultatul final al meciului, cat si de numarul de goluri si o sa aleg piata cornerelor.

Besiktas a obtinut in medie pe teren propriu 7.92 cornere, iar in total in meci media este de 11.92. Ankaragucu a obtinut in medie in deplasare 2.83 cornere, iar in total in meci media este de 11.08.

Daca nu vor fi goluri, cornere sigur o sa fie, acest lucru intamplandu-se in majoritatea partidelor celor 2 formatii. De aceea mizez pe cel putin 10 cornere in aceasta intalnire.

Pronostic & Cota: peste 9.5 cornere – 1.73

[thrive_link color='blue' link='https://10pariuri.ro/Betano.com' target='_self' size='small' align='center']Pariază pontul Aici![/thrive_link]