Betis – Eibar ponturi pariuri 30.11.2020

Forma AlexK: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici AlexK
Procentaj: 27.3%
Castigate: 6/22
Unitati: -1187

Epilogul etapei a 11-a din La Liga va avea loc luni, intr-un meci extrem de important in lupta pentru evitarea retrogradarii, atat Betis, cat si Eibar aflandu-se in zona fierbinte! VEZI mai jos pronosticul de cota 1.60 ales pentru acest meci la agentia de pariuri online PublicWin!

betis eibar ponturi pariuri 30112020

Betis.

Echipa din Sevilla a fost definitia inconstantei in acest sezon, echipa reusind sa castige 4 meciuri, dar pierzand alte 6 in acest sezon, neterminand nicio partida la egalitate.

Din punct de vedere al jocului ofensiv echipa se descurca decent pentru pozitia a 12-a pe care o ocupa in clasament, insa in aparare lucrurile stau complet diferit, echipa avand cea mai slaba defensiva a campionatului cu 21 de goluri primite pana acum.

Era de sperat ca Pellegrini sa foloseasca pauza competitionala prilejuita de meciurile nationalei pentru a lucra defensiva, dar imbunatatirile au intarziat sa apara, Bilbao reusind o victorie categorica, scor 4-0 in etapa precedenta.

Eibar.

Eibar pare una dintre candidatele la retrogradarea la finalul acestui sezon, echipa ocupand pozitia a 16-a in acest moment, dar, cu toate acestea, trece printr-o serie decenta de rezultate, echipa avand o singura infrangere in ultimele 6 partide disputate, iar intr-una din aceste etape a reusit o victorie de senzatie in deplasare la Sevilla.

Echipa are neaparata nevoie de puncte in acest meci, seria ce urmeaza fiind una extrem de dificila pentru acestia, cu meciuri impotriva Valenciei, lui Real Sociedad si granzilor de la Real Madrid.

Problemele de lot pe care le intampina oaspetii acestui meci s-ar putea sa isi spuna cuvantul, echipa avand nu mai putin de 4 absente, iar una din cele mai importante fiind a titularului din atac, Kike.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Betis (4-3-3): Bravo; Emerson, Bartra, Ruiz, Moreno; Guardado, Rodriguez, Carvalho; Joaquin, Sanabria, Tello.

Eibar (4-2-3-1): Dmitrovic; Correa, Oliveira, Bigas, Arbilla; Diop, Edu; Leon, Inui, Gil; Muto.

Absenti.

Betis: Camarasa, Canales, Mandi.

Eibar: Cote, Gonalez, Kike, Cubero.

Istoric Confruntari Directe.

Ultimele 2 confruntari ale celor doua formatii s-au incheiat indecis, scor 1-1.

Ponturi pariuri Betis – Eibar – AlexK.

In meciul de luni din La Liga se infrunta doua echipe de mijlocul clasamentului, plusul de valoare avandu-l Betis, dar acestia trecand printr-o perioada destul de slaba in ceea ce priveste rezultatele.

Eibar va incerca sa inchida foarte bine spatiile si sa incerce sa dea lovitura dintr-o faza fixa sau un contraatac, echipa nefiind cunoscuta sa practice un fotbal spectaculos, dovada stand si media de sub 2 goluri pe meci a echipei.

Ma astept deci la un meci extrem de inchis, ambele echipe avand nevoie de puncte ca de aer pentru a se indeparta de subsolul clasamentului, iar acest lucru ma face sa mizez pe un pariu combinat marca PublicWin!

Pronostic Betis – Eibar: 1X & Sub 3.5 – Cota 1.60!

Leave a Comment: