Betis – Getafe ponturi pariuri 26.09.2021

betis getafe ponturi pariuri

Getafe este in continuare in cautarea primului rezultat pozitiv din acest sezon. In runda cu numarul 7, penultima clasata din LaLiga se deplaseaza la Sevilla pentru a o infrunta pe Real Betis. Meciul va avea loc duminica seara, incepand cu ora 22:00. Vezi mai jos care este pontul pe care l-am recomandat!

betis getafe ponturi pariuri

Betis.

Traverseaza o perioada foarte buna, cu 3 victorii si 1 egal inregistrate in ultimele 4 partide din toate competitiile. Ofensiva a fost punctul forte, reusind sa marcheze minimum 2 goluri in fiecare din aceste ultime 4 jocuri.

In etapa intermediara de la mijlocul saptamanii s-a impus cu 1-3 in deplasarea de la Osasuna. Fundasul spaniol de 22 de ani, Kike Hermoso, a debutat cum nu se putea mai bine pentru prima echipa, cu gol marcat.

Willian Jose, atacantul brazilian imprumutat de la Real Sociedad in perioada de mercato din aceasta vara, a reusit primul gol, el fiind cel care a inchis tabela la 1-3.

German Pezzella este din nou disponbil; fundasul argentinian nu a putut fi folosit in partida cu Osasuna ca urmare a suspendarii primite dupa cartonasul rosu incasat in jocul cu Espanyol.

Getafe.

Are un inceput de sezon dezastruos, cu 6 infrangeri din 6, si cu un golaveraj negativ de 2:10. In etapa trecuta a condus-o pe campioana Atletico Madrid pana in minutul 77, insa din cauza eliminarii lui Alena (minutul 74) a pierdut jocul in cele din urma.

Ca urmare a cartonasului rosu primit, Carles Alena nu poate evolua in aceasta disputa (suspendat).

Jose Macias si Florentino s-au aflat pentru prima data in unsprezecele de start si este foarte probabil ca ambii sa fie titulari si de aceasta data.

Vitolo nu a putut fi folosit in meciul cu Atletico Madrid (intelegere contractuala), dar mai mult ca sigur va fi in lotul pentru acest duel.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Betis (4-2-3-1): Bravo – Montoya, Hermoso, Pezzella, Moreno – Rodriguez, Guardado – Ruibal, Nabil Fekir, Canales – Borja Iglesias.

Getafe (4-4-2): Soria – Juan Iglesias, Djene, Cuenca, Olivera Miramontes – Vitolo, Florentino, Maksimovic, Nyom – Macias, Mata.

Absenti.

  • Betis: Bartra, Lainez, Ruiz, Sabaly.
  • Getafe: Alena, Arambarri, Jankto, Sandro Ramirez, Cabaco.

Istoric Confruntari Directe.

  • In 3 din ultimele 4 intalniri directe s-au dat sub 2.5 goluri. La un nou meci cu maximum 2 goluri, cota este 1.62 la MaxBet. Nu uita ca Maxbet pune la bataie un bonus de 700 RON. Afla cum il obtii din articolul Cod bonus Maxbet.

Ponturi pariuri Betis – Getafe – ionel_iulian94.

Avand in vedere marea nevoie de puncte a oaspetilor, dar tinand cont si de faptul ca Betis va face tot posibilul pentru a-si continua seria rezultatelor pozitive, ma astept la un joc tensionat, cu multe faulturi si cartonase. Astfel, pontul zilei de la acest meci este Total cartonase peste 5.5.

Ultimele 4 intalniri intre cele doua formatii au fost extrem de aprinse, in fiecare din aceste ultime 4 jocuri directe acordandu-se cel putin 7 cartonase galbene, dar si cartonas rosu.

La centru va fi Santiago Jaime Latre; in ultimul meci pe care l-a arbitrat (Barcelona – Granada, 20.09.2021), Latre a acordat nu mai putin de 9 cartonase galbene.

Pronostic Betis – Getafe & Cota: Total cartonase peste 5.5 – 1.66