Betis vs Real Madrid ponturi pariuri 08.03.2020

betis real madrid ponturi pariuri

Oaspetii sunt obligati sa se impuna pentru a ramane pe primul loc in La Liga si astfel sa confirme victoria din El Clasico. De cealalta parte, Betis nu prea mai are pentru ce sa lupte, fiind la 8 puncte de retrogradare si mi-e destul de greu de crezut ca va fi ajunsa din urma.

betis real madrid ponturi pariuri

Betis

Face un sezon destul de modest deoarece in 26 de runde a strans doar 30 de puncte si astfel este pe locul 14. Este la 8 puncte distanta de primul loc retrogradabil. A marcat 36 de goluri si a incasat 42.

Pe teren propriu a jucat in aceeasi maniera fiindca in 13 meciuri are 6 victorii, 3 rezultate de egalitate si 4 infrangeri.

Forma de moment este slaba pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 infrangeri si 3 rezultate de egalitate.

betis vs real madrid ponturi pariuri

Real Madrid

Face un sezon bun pentru ca in 26 de runde a acumulat 56 de puncte si astfel este pe primul loc. Are un avans doar de un punct fata de Barcelona. A marcat 48 de goluri si a primit 17.

Si cand vine vorba de partidele de pe teren strain este tot pe primul loc fiindca in 13 meciuri are 7 victorii, 4 rezultate de egalitate si 2 infrangeri.

Forma de moment este decenta deoarece in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 victorii, o infrangere si un rezultat de egalitate.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Betis (4-2-3-1): Robles – Moreno, Bartra, Mandi, Emerson – Guardado, Carvalho – Fekir, Canales, Joaquin – Moron.

Real Madrid (4-3-1-2): Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modric – Isco – Vinicius, Benzema.

[thrive_link color='green' link='https://10pariuri.ro/Betano.com' target='_self' size='medium' align='aligncenter']Vezi toate cotele pentru Betis vs Real Madrid[/thrive_link]

Absenti.

Betis: Juanmi (accidentat).

Real Madrid: Marco Asensio, Eden Hazard (accidentati).

Istoric Confruntări Directe.

  • Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori pentru ca joaca an de an in La Liga. De notat faptul ca Real Madrid s-a impus in ultimele 3 deplasari de la Betis.

Ponturi pariuri Betis vs Real Madrid – Catalin.

Betis nu prea mai are pentru ce sa lupte in acest moment, in comparatie cu Real Madrid care este obligata sa se impuna pentru a ramane pe primul loc in La Liga.

Am observat faptul ca pe teren propriu Betis are probleme foarte mari cand joaca importiva a echipe puternice, pierzand recent cu Atletico Madrid su cu Barcelona.

Real Madrid a castigat 4 din ultimele 5 deplasari si ultimele 3 deplasari de la Betis. De aceea consider ca sunt sanse mari sa se impuna si acum, tinand cont de contextul de mai sus.

Pronostic & Cota: victorie Real Madrid – 1.80

[thrive_link color='blue' link='https://10pariuri.ro/Betano.com' target='_self' size='small' align='center']Pariază pontul Aici![/thrive_link]