Betis – Zenit ponturi pariuri 24.02.2022

betis zenit ponturi pariuri

Estadio Benito Villamarin din Sevilla va gazdui joi seara de la ora 22.00 partida dintre Betis si Zenit din cadrul mansei retur a 16-imilor de finala Europa League. Andaluzii s-au impus la limita in meciul tur, dar rusii au marcat in 10 din ultimele 12 deplasari.

betis zenit ponturi pariuri

Betis Sevilla

A terminat pe locul secund in grupa dupa Bayer Leverkusen, aspirinele obtinand 4 puncte in meciurile directe, dar aceste rezultate nu au contat la final, andaluzii devansandu-le pe Celtic si Ferencvaros.

Formatia gazda vine dupa 4 victorii consecutive, doua in LaLiga, respectiv cate una in Europa League si Cupa Regelui Spaniei, poti incerca ponturi fotbal pe un nou succes al sau.

Betis se afla la inceputul unei saptamani foarte dificila dar si importanta, mai intai isi poate egala recordul in aceasta competitie atins in 2006, eliminată de FCSB in optimi, respectiv 2014, eliminata tot in optimi de Sevilla, dupa executarea loviturilor de departajare.

Apoi in weekend urmeaza derby-ul cu Sevilla, daca se va impune va ajunge la numai doua lungimi de locul secund, bilantul pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan ii este insa nefavorabil, a pierdut 6 din ultimele 7 vizite.

Zenit Sankt Petersburg

Gratie celor 4 puncte obtinute contra lui Malmo si-a asigurat locul 3 in grupa in detrimentul suedezilor, ca bonus a scos si o remiza in ultima etapa acasa contra lui Chelsea.

Partida tur a fost prima oficiala din acest an, un minus pentru campioana Rusiei din acest puncte de vedere, lipsa meciurilor oficiale. A disputat 3 jocuri la Atlantic Cup, castigandu-le pe toate, ramane de vazut cat o vor ajuta pe Estadio Benito Villamarin.

Zenit este la 24-a confruntare cu adversare din Spania, bilantul este unul destul de slab: 6 victorii, 6 remize si 11 infrangeri. Formatia din Sankt Petersburg a pierdut ultimele 7 partide din deplasare in faza eliminatorie a UEFA Europa League.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Betis (4-3-3): Silva – Sabaly, Pezzella, Gonzalez, Moreno – Rodriguez, Guadrado, Canales – Fekir, Juanmi, Willian Jose.

Zenit (4-3-3): Kerzhakov – Karavaev, Chistyakov, Rakitskiy, Santos – Wendel, Barrios, Kuzyaev – Malcom, Claudinho, Dzyuba.

Vezi aici toate cotele pentru Betis – Zenit!

Absenti.

Betis: Victor Camarasa, Juan Miranda – accidentati; Paul Akouokou, Martin Montoya – incerti.

Zenit: Dejan Lovren, Stanislav Kritsyuk – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Partida tur castigata de Betis Sevilla cu scorul de 3-2 este singurul joc disputat pana acum intre cele doua formatii.

Ponturi pariuri Betis – Zenit >>> Lily84.

Betis a suferit doar 4 infrangeri sezonul actual pe Estadio Benito Villamarin in toate competitiile, bifand 8 victorii in ultimele 11 jocuri de acasa cu adversare precum: Sevilla, Real Sociedad sau Valencia.

Zenit nu se descurca la fel de bine in deplasare cand vine vorba de partidele eliminatorii, cu atat mai putin in fata echipelor din Spania.

Mizez pe un rezultat pozitiv al formatiei gazda, are in primul rand avantajul ritmului de joc fiind in plin sezon competitional.

Dar in acelasi timp ma astept si la cel putin doua goluri marcate, precedentele 15 jocuri de pe Estadio Benito Villamarin ale andaluzilor au avut minim doua goluri marcate, in timp ce rusii au marcat in 10 din ultimele 12 deplasari.

Iti recomand pronosticul meu la casa de pariuri online Superbet, citeste articolul Superbet bonus fara depunere pentru a vedea cum poti beneficia de aceasta oferta.

Pronostic Betis – Zenit: >> cota 1.72 (opens in a new tab)” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>Betis sansa dubla 1X & peste 1.5 goluri marcate in meci >>> cota 1.72