Bielefeld – Bochum ponturi pariuri 14.12.2021

Forma Lily84: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Lily84
Procentaj: 55%
Castigate: 16/29
Unitati: 600

Arminia Bielefeld si VfL Bochum se infrunta in aceasta seara in cadrul etapei a 16-a din Germania Bundesliga. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 21.30 pe Schuco Arena, iar gazdele nu isi mai permit inca de pe acum pasi gresiti in lupta pentru evitarea retrogradarii.

bielefeld bochum ponturi pariuri

Arminia Bielefeld

Este penultima in clasament cu doar 10 puncte dupa 15 runde disputate, pozitie retrogradabila direct, 6 lungimi o despart de Augsburg care ocupa locul de baraj si 7 de prima formatie aflata deasupra zonei de retrogradare.

Vine dupa un esec 2-0 la Berlin contra Herthei, a fost al 4-lea joc la rand in care nu a castigat, doua remize si doua infrangeri fiind rezultatele obtinute, de evitat pe biletul zilei fotbal un pronostic favorabil gazdelor.

Formatia pregatita de Frank Kramer a castigat un singur meci sezonul actual, iar pe Shuco Arena ultimul succes a venit in luna aprilie a acestui an contra lui Schalke, echipa deja retrogradata la respectivul joc.

VfL Bochum

Sta mult mai bine decat adversara sa in clasament, ocupa locul 10 in Bundesliga cu 20 de puncte, dar totusi la numai 4 lungimi de baraj, are in continuare nevoie de multa concentrare.

Echipa din bazinul Ruhr a avut un debut greoi, un singur meci castigat in primele 7 runde, dar apoi Thomas Reis a remediat problemele echipei sale din mers.

Acum este intr-o forma foarte buna cu 16 puncte cucerite in ultimele 8 jocuri, iar dupa remiza din runda trecuta de la Koln, a urcat pentru prima data in prima parte a ierarhiei din Bundesliga dupa mai bine de un deceniu.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Arminia Bielefeld (4-2-3-1): Bielefeld Ortega – Brunner, Pieper, Nilsson, Andrade – Prietl, Kunze – Lasme, Wimmer, Okugawa – Klos.

VfL Bochum (4-3-3): Riemann – Stafylidis, Masovic, Lampropoulos, Soares – Pantovic, Losilla, Rexhbecaj – Antwi-Adjei, Polter, Holtmann.

Vezi aici toate cotele pentru Arminia Bielefeld – VfL Bochum!

Absenti.

Arminia Bielefeld: Lennart Czyborra, Sebastian Vasiliadis

VfL Bochum: Simon Zoller, Danny Blum, Eduard Lowen, Takuma Asano, Saulo Decarli, Tom Weilandt.

Istoric confruntari directe.

Cele doua formatii s-au infruntat ultima data in editia 2019/2021 a esalonului secund, atunci Arminia s-a impus pe teren propriu si remizat in deplasare.

Ponturi pariuri Arminia Bielefeld – VfL Bochum – Lily84.

Ma astept la un meci de lupta, gazdele nu isi mai permit pasi gresiti in lupta pentru evitarea retrogradarii, distanta se mareste si orice punct contabilizat conteaza.

Bochum este intr-o pozitie ceva mai buna, dar oricand poate aluneca in zona periculoasa, la randul sau trebuie sa stranga puncte, iar forma de moment o avantajeaza.

De la un meci incrancenat si cu miza ma astept la multe dueluri tari, duse chiar peste limita regulamentului, poti alege oferta Match Combos pe cartonase de la casa de pariuri online 888sport.

Pronostic Arminia Bielefeld – VfL Bochum: Peste 1.5 cartonase Arminia Bielefeld & peste 1.5 cartonase VfL Bochum cota 2.80

Leave a Comment: