Bielefeld – Hoffenheim ponturi pariuri 18.09.2021

bielefeld hoffenheim ponturi pariuri

Bundesliga este unul dintre campionatele spectaculoase ale Europei. Pe langa calitatea obisnuita a jucatorilor, meciurile sunt palpitante, nimeni nefiind dinainte castigator. Etapa a V-a isi desfasoara grosul partidelor sambata, ca de obicei. Intre acestea, confruntarea dintre Bielefeld si Hoffenheim atrage clar atentia.

bielefeld hoffenheim ponturi pariuri

Meciul va avea loc sambata de la ora 16:30 . Voi juca acest meci la 888sport, o casa de pariuri care se straduieste sa tina pasul cu granzii din domeniu, iar daca te intereseaza un cod bonus 888sport, poti vizita articolul de aici.

Bielefeld.

Este fara victorie in acest inceput de campionat, avand 3 egaluri si o infrangere. Echipa nu a jucat chiar rau, insa lipsa victoriilor o plaseaza pe locul 15, in lupta puternica pentru evitarea retrogradarii.

Bielefeld a remizat alb acasa cu Freiburg, urmand apoi un 1-1 in deplasarea de la Furth, echipa de pe ultimul loc. A urmat egalul cu acelasi scor acasa cu Frankfurt, care in acest moment se afla sub ea in clasament.Infrangerea a venit tocmai in ultima etapa, 1-3 la Monchengladbach.

Echipa clar nu arata grozav si obiectivul este, si in acest sezon, salvarea de la retrogradare.

Hoffenheim.

Se afla pe locul 10 in clasament, insa nu are o linie de clasament grozava, avand o singura victorie, 1 egal si 2 infrangeri.

A debutat cu o victorie in acest sezon, invingand la Augsburg cu 4-0, fara drept de apel. A urmat egalul din etapa a doua, 2-2 acasa cu Union Berlin, iar apoi au venit infrangerile, 2-3 la Dortmund si 0-2 acasa cu Mainz, supriza din acest inceput de sezon.

Hoffenheim are calitate, se vede pe teren, echipa jucand bine, are golaveraj pozitiv, 8-7, insa ii lipseste constanta, cel putin pentru moment.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bielefeld(4-1-4-1): Ortega – Brunner, de Medina, Nilsson, Laursen – Prietl – Wimmer, Schöpf, Hack, Okugawa – Klos 

Hoffenheim(4-2-3-1): Baumann – Kaderabek, Vogt, Richards, Raum – Rudy, Stiller – Baumgartner, Kramaric, Bruun Larsen – Rutter

Absenti:

Bielefeld: E.Fernandez, A.Pieper, S.Vasiliadis.

Hoffenheim: E.Bicakcic, B.Hubner, H.Nordtveit, S.Rudy.

Istoric Confruntari Directe.

In sezonul trecut a fost egal in ambele partide, 0-0 la Hoffenheim si 1-1 la Bielefeld.

Ponturi pariuri Bielefeld – Hoffenheim- zamy_bz.

Hoffenheim clar nu are inceputul de campionat pe care si l-ar fi dorit. Infrangerea de acasa cu Mainz a accentuat caderea echipei care se poate redresa in deplasarea de la Bielefeld, caci echipa are calitate. Bielefeld incearca sa nu mai repete greseala de anul trecut, a redus numarul infrangerilor, insa nu apar nici victoriile.

Cred ca vom avea de toate in meciul acesta, goluri, cartonase si cornere. Chiar ar putea sa te intereseze si o cota 2+, si o poti accesa vizitand articolul de aici. Insa eu voi juca pe cartonasele celor de la Hoffenheim, si anume peste 1.5, pentru care 888sport ofera o cota de 1.49.

Pronostic Bielefeld – Hoffenheimpeste 1.5 cartonase Hoffenheim 1.49!