Bielefeld – Koln ponturi pariuri 04.12.2021

bielefeld koln ponturi pariuri

Koln se deplaseaza pe Schuco Arena incepand cu ora 16:30 unde o va intalni pe formatia gazda, Bielefeld, partida ce conteaza pentru runda cu numarul 14 din Bundesliga 1. Cu o singura victorie in acest sezon, Bielefeld porneste cu sansa a doua in aceasta dupa-amiaza, partida la care eu unul ti-am pregatit un pariu combo pe care il poti gasi in avancronica de mai jos.

Bielefeld.

Desi a inregistrat un nou esec in runda precedenta din Bundesliga 1, trupa lui Kramer a incasat un singur gol pe Allianz Arena din partea campioanei Bayern, partida incheiata asadar cu scorul de 1-0 in favoarea bavarezilor, desi tabela ar fi putut arata altfel daca trupa lui Nagelsmann era ceva mai atenta la finalizare.

Este penultima in Bundesliga 1 cu un total de 9 puncte dupa 13 etape, fiind la 4 distanta de zona de baraj si implicit de evitarea retrogradarii.

Singurul succes obtinut in acest sezon a avut loc chiar la inceputul lunii precedente cand se impunea cu 1-0 in deplasarea de la Stuttgart, una dintre combatantele la evitarea retrogradarii.

Koln.

In asteptarea unui succes de mai bine de 5 etape, Koln si-a luat revansa in fata propriilor suporteri si a trecut la scor de Gladbach, scor 4-1, la capatul celei mai bune partide ofensive de pe teren propriu din acest sezon.

Dupa al 4-lea succes inregistrat, Koln a urcat pe pozitia a 10-a in Bundesliga 1, avand un total de 18 puncte in acest moment si fiind la doar 4 distanta de zona de UCL, insa ramane un obiectiv mult prea indraznet pentru trupa antrenorului german.

Cu un golaveraj de 22 la 22, Koln este una dintre cele mai active formatii din campionat, insa in deplasare, situatia se prezinta ceva mai rau, trupa lui Kramer marcand doar 5 goluri din cele 22 si fiind in continuare fara victorie dupa 7 jocuri pe teren strain.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bielefeld (4-3-3): Ortega; Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen; Schopf, Prietl, Vasiliadis; Wimmer, Klos, Okugawa

Koln (4-3-1-2): Schwabe; Schmitz, Kilian, Czichos, Ehizibue; Skhiri; Ozcan, Kainz; Duda; Uth, Modeste

Absenti.

  • Bielefeld:
  • Koln:

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua formatii si-au castigat toate cele 3 puncte in jocurile de acasa, Arminia trecand la limita cu scorul de 1-0, in timp ce Koln si-a luat revansa si s-a impus in retur cu scorul de 3-1.
  • Plaseza cele mai interesante ponturi fotbal direct pe platforma celor de la Betano unde bookmakerii ti-au pregatit o cota de 1.65 pentru un rezultat de ambele marcheaza la jocul de la Bielefeld.

Ponturi pariuri Bielefeld – Koln -> Andrew.

Am o favorita la jocul din aceasta dupa-amiaza, iar aceea este Koln care cred ca poate pleca neinvinsa de la Bielefeld si unde putem vedea cel putin 2 goluri in meci, la o cota excelenta propusa de Betano. Acceseaza articolul Pareri Betano si vezi cele mai interesante motive pentru care sa alegi aceasta casa de pariuri.

Bielefeld a avut multa sansa in duelul din Bavaria insa acest lucru nu inseamna ca nu poate fi depasita in defensiva odata cu jocul din aceasta runda. A primit o medie de 2 goluri in ultimele 4 jocuri de pe teren propriu si chiar daca Koln nu exceleaza pe teren strain, are una dintre cele mai periculoase ofensive, lucru ce ma astept sa il vad pe tabela la finalul celor 90 de minute.

Koln exulta dupa incheierea seriei de 5 jocuri fara victorie si cred ca succesul cu Gladbach nu a fost intamplator daca privim la prestatia alb-negriilor. O astfel de replica ma astept sa vad si la Bielefeld unde nu isi permite un pas gresit tocmai dupa succesul din runda precedenta. Mai mult decat atat, este in cautarea unei prime victorii si in deplasare, iar odata intalnirea de pe terenul penultimei clasate, cred ca avem toate sansele sa asistam la un pronostic verde in aceasta dupa-amiaza.

Pronostic Bielefeld – Koln: X2&2+ – 1.75