Bielefeld – Leipzig ponturi pariuri 14.05.2022

bielefeld leipzig ponturi pariuri

Avem un duel destul de interesant pe stadionul Schüco Arena, acolo unde Bielefeld urmează să primească vizita celor de la Leipzig. Partida se va desfășura începând cu ora 16:30 și va conta pentru etapa cu numărul 34 din Germania – Bundesliga.

bielefeld leipzig ponturi pariuri

Bielefeld

Bielefeld are un parcurs de sezon dezastruos, aflându-se în acest moment pe penultima poziţie, acumulând 27 puncte în 33 etape şi un bilanţ de 5 victorii, 12 remize şi 16 eşecuri.

Echipa traversează o perioadă foarte slabă, vine după o serie de 8 înfrângeri şi 2 remize, ultimul eşec fiind împotriva celor de la Bochum, rezultatul final fiind 2-1.

Ultima victorie a avut loc acum mult timp, în etapa a 23-a, pe teren propriu, împotriva celor de la Union Berlin, cu scorul de 1-0.

Leipzig

Leipzig se situează în prezent pe poziţia a 4-a în Bundesliga, cu 57 puncte acumulate şi un bilanț de 17 victorii, 6 remize și 10 înfrângeri.

Traversează o perioadă foarte bună, fiind a doua cea mai în formă echipă din campionat, după Bayern Munchen. În ultimele 10 etape au suferit doar două eşecuri, acumulând un total de 20 puncte din 30 posibile.

Vine după o victorie, pe teren propriu, în faţa celor de la Augsburg, rezultatul final fiind 4-0. Cel mai în forma jucător al echipei, Christopher Nkunku, a fost omul meciului, acesta reuşind să înscrie o dublă.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Bielefeld (4-2-3-1): Stefan Ortega; Guilherme Ramos, Nathan de Medina, Joakim Nilsson, Barrett Laursen; Alessandro Schöpf, Manuel Prietl; Masaya Okugawa, Gonzalo Castro, Florian Krüger; Patrick Wimmer.

Leipzig (4-2-3-1): Peter Gulacsi; Josko Gvardiol, Willi Orban, Lukas Klostermann; Benjamin Henrichs, Konrad Laimer, Kevin Kampl; Angeliño, Christopher Nkunku, Dani Olmo, Yussuf Poulsen.

Absenţi

Bielefeld: Bryan Lasme, Cedric Brunner and Fabian Klos.

Leipzig: Amadou Haidara.

Istoric confruntări directe

Ultima confruntare directă a avut loc în turul acestui sezon, în runda a 17-a, acolo unde Bielefeld s-a impus, rezultatul final fiind 2-0.

Bielefeld – Leipzig ponturi pariuri – Flavius08

Ţinând cont de faptul că este ultima etapă iar ‘bătălia’ pentru locurile europene este foarte strânsă în acest sezon de Bundesliga, Leipzig are nevoie de o victorie în această partidă pentru a-şi păstra locul care asigură calificarea în grupele Ligii Campionilor.

În opinia mea, vom avea parte de o partidă spectaculoasă, cu multe ocazii de gol, în care Leipzig se va impune fără mari probleme deoarece Bielefeld este deja retrogradată.

Pronosticul propus de mine poate fi pariat la agenţia de pariuri sportive BETANO. În cazul în care nu ai cont, accesează cuvintele evidenţiate pentru a vedea cum poţi primi un bonus în valoare de 500 RON gratis.

Pronostic Bielefeld – Leipzig: Victorie Leipzig & Interval 2-5 goluri – COTĂ 1.70