Bilbao – Barcelona ponturi pariuri 17.04.2021

bilbao barcelona ponturi pariuri

Finala Cupei Spaniei la fotbal are loc sambata seara, cu incepere de la 22:30. Fata in fata se vor afla Athetic Bilbao si Barcelona, confruntarea urmand a se juca pe Estadio Olimpico de Sevilla.

bilbao barcelona ponturi pariuri

La acest duel va voi oferi un pont pe numarul de goluri marcat de catalani. Voi juca pronosticul la Superbet. Citeste si articolul nostru cu Pareri Superbet pentru a vedea ce spun jucătorii acestei agentii.

Bilbao.

A ajuns in ultimul act al competitiei dupa ce le-a eliminat pe Ibiza, Alcoyano, Betis si Levante. A evoluat mai mult in deplasare si practic doar pe Betis a intalnit-o acasa. In ultimele doua faze a avut nevoie de penalty-uri, respectiv prelungiri pentru a se impune.

Aceasta finala n-o prinde intr-un moment prea bun. Traverseaza o serie de sase partide consecutive fara succes. In acest interval a obtinut nu mai putin de patru remize. A coborat in campionat pana pe locul 11, astfel ca mai are sanse sa ajunga in Europa doar daca va castiga aceasta finala.

Este o grupare foarte meticuloasa, a carui meciuri nu sunt foarte spectaculoase. Are o serie de cinci confruntari consecutive de sub 2.5 goluri. Ma astept ca in acest duel sa adopte o tactica foarte defensiva pentru a avea sanse la trofeu.

Barcelona.

Vine dupa un meci mai putin reusit facut saptamana trecuta. A intalnit-o pe Real in deplasare in campionat si a fost invinsa cu 1-2. In ciuda acelui esec, ramane cu sanse bune de a pune mana pe titlul de campioana, distanta fata de primul loc fiind de doar doua puncte.

Porneste cu prima sansa in aceasta finala. Eu ma astept totusi sa aiba o viata grea in fata unei grupari foarte bine organizate. In drumul ei spre ultimul act le-a invins pe Cornella, Vallecano, Granada si Sevilla. In trei din aceste confruntari s-a impus dupa prelungiri.

Sa nu uitam ca in editia trecuta a competitiei a fost eliminata chiar de Bilbao. Are mai multe revanse de luat fata de clubul basc. Mai vreau sa mentionez ca momentan nu traverseaza o forma ofensiva prea buna si a inscris doar cate un gol in precedentele doua partide oficiale.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Bilbao (4-4-2): Simon – De Marcos, Nunez, Martinez, Lekue – Berenguer, Vencedor, D Garcia, Muniain – R Garcia, Williams.

Barcelona (3-4-3): Ter Stegen – De Jong, Pique, Lenglet – Dest, Busquets, Pedri, Alba – Griezmann, Messi, Dembele.

Absenti.

  • Bilbao: Nolaskoain, Berchiche, Alvarez, Zarraga.
  • Barcelona: Coutinho, Fati, Neto.

Istoric Confruntari Directe.

  • La inceputul anului Bilbao a castigat Supercupa dupa ce a invins-o pe Barcelona in prelungiri.
  • Deja cele doua echipe s-au intalnit de trei ori in 2021. Barca s-a impus de doua ori.

Ponturi pariuri Bilbao – Barcelona – DBook.

Ofensiva Barcelonei nu va avea deloc o misiune usoara in fata unei grupari care se tine foarte bine in propria jumatate de teren. De altfel catalanii au intampinat tot timpul probleme in fata bascilor, iar in ultimele zece intalniri directe au inscris doar o data mai mult de doua goluri in timpul regulamentar.

Bascii au de altfel o serie de 20 de partide consecutive in care au incasat maxim doua goluri. In ultimele cinci meciuri oficiale acestia chiar au excelat la capitolul defensiv si au incasat in total doar trei goluri. Mai mult, Athletic se afla in top 5 aparari din La Liga.

Pe langa aceste lucruri, trebuie sa tinem cont ca avem parte si de o finala. In astfel de meciuri e foarte greu ca una dintre echipe sa marcheze mai mult de doua goluri. Asadar, merg pe 0-2 goluri marcate de Barcelona. Cred ca e unul dintre cele mai bune ponturi pentru intalnirea de la Sevilla.

Pronostic Bilbao – Barcelona Barcelona marcheaza 0-2 goluri – 1.53!