Bilbao – Cadiz ponturi pariuri 05.11.2021

bilbao cadiz ponturi pariuri

Un nou weekend fotbalistic se arata la orizont, iar el incepe, dupa cum se stie de vineri, atunci cand principalele campionate ale Europei propun cate un meci in deschiderea etapei. Fotbalul pare mai spectaculos ca niciodata, suporterii au revenit in tribuna, bucurandu-se de spectacolul din teren. La Liga ne propune un duel interesant dintre Bilbao si Cadiz, doua echipe aflate in jumatati diferite ale clasamentului.

bilbao cadiz ponturi pariuri

Meciul va avea loc vineride la ora 22:00 si va fi arbitrat de S.Latre , iar eu voi juca acest meci la superbet, o casa de pariuri ce ofera cote frumoase pariorilor. Daca te intereseaza cum imi fac cont la superbet, poti vizita articolul de aici.

Bilbao.

Bate la portile cupelor europene, fiind pe locul 8, la doar doua puncte de ultimul loc care ar permite participarea, in sezonul viitor, in competitiile intercluburi.

Are 5 meciuri consecutive fara infrangere in campionat, ultima formatie care a invins-o fiind Vallecano cu 2-1. Are doua partide consecutive disputate in deplasare, remizand in ambele, la Real Sociedad etapa trecuta, 1-1, si la Espanyol acum doua etape, acelasi scor.

Din cele 5 partide disputate acasa in acest sezon, a pierdut doar cu Vallecano. Punte a mai cedat Barcelonei, cu care a terminat la egalitate, 1-1. Le-a invins pe Villareal cu 2-1, pe Alaves cu 1-0 si pe Mallorca cu 2-0.

Cadiz.

Nu se afla intr-o situatie prea placuta, desi are doua partide de cand nu a mai cunoscut infrangerea. Ocupa locul 18, avand 9 puncte doar.

In ultimele 5 etape a pierdut de doua ori, de fiecare data la 0 si nu de la formatii prea puternice. A surprins, insa, cu remizele la Villareal sau Valencia, doua dintre echipele bune ale campionatului.

In deplasare are o singura victorie, 2-1 cu Celta Vigo, remizand la Betis, 1-1 si la Villareal, 3-3. A trebuit sa se recunoasca infrante de Vallecano, 1-3 si de Espanyol, 0-2.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bilbao(4-4-2): U. Simon – Lekue, Y. Alvarez, U. Nunez, Balenziaga – A. Berenguer, Vencedor, D. Garcia, Muniain – R. Garcia, I. Williams.

Cadiz(4-4-2): J. Ledesma – Cercelen, Haroyan, Fali Jimenez, A. Espino – Chapela, J. Jonsson, A. Fernandez, A. Perea – R. Sobrino, C. Lozano.

Absenti:

Bilbao: Y.Berchiche, P.Nolaskoian, A.Villalibre, D.Vivian, O.Zarraga.

Cadiz: I.Chapela, A.Garrido, Jose Mari, S.Sanchez.

Istoric Confruntari Directe.

In sezonul trecut, la Bilbao s-a impus Cadiz cu 1-0. In retur Bilbao si-a luat revansa, demoland echipa din Cadiz cu 4-0.

Ponturi pariuri Bilbao – Cadiz – zamy_bz.

Bilbao este o echipa foarte puternica pe teren propriu. Asa a fost dintotdeauna, indiferent de locul ocupat in clasament. Cadiz, pe de alta parte, nu exceleaza in meciurile din deplasare, insa a mai reusit sa agate cateva puncte chiar in mod surprinzator, daca ne uitam pe deplasarile de la Villareal sau de la Valencia. Cred ca vom avea parte de un meci frumos, deschis, cu goluri. Daca te intereseaza si alte informatii despre pariuri La Liga, poti vizita articolul de aici.

N-a fost usor sa gasesc un pronostic potrivit, mai ales ca in unele cazuri cotele oferite erau destul de mici. In ciuda faptului ca a fost tentant sa joc pe cartonase, studiind statisticile, am observat o constanta a golurilor marcate in prima repriza de catre ambele formatii. De aceea un pariu potrivit mi se pare gol in prima repriza, pentru care superbet ofera o cota de 1.45.

Pronostic Bilbao – Cadizpeste 0.5 goluri in prima repriza – 1.45!