Bilbao – Osasuna ponturi pariuri 15.05.2022

ath bilbao osasuna ponturi pariuri

La 4 puncte de Conference League, Bilbao incearca imposibilul pe ultima suta de metri si vrea sa ia toate cele 3 puncte in duelul de acasa cu Osasuna incepand cu ora 20:30. Vezi mai jos ce pont ti-am pregatit in cota de 1.60.

Bilbao.

Trupa lui Marcelino nu s-a luptat niciodata intr-un mod “agresiv” pentru ocuparea unui loc de cupa europeana, altele fiind obiectivele echipei in acest sezon, dar iata ca are 4 puncte de recuperat fata de locul de Conference League, iar sansele inca exista pentru Bilbao, cel putin pentru moment.

Din pacate, distanta putea fi mai mica daca bascii ar fi obtinut mai mult de 1 punct din precedentele 2 etape, remizand alb in fata celor de la Valencia, scor 0-0, si plecand din ultima deplasare cu Granada fara niciun punct, scor 0-1.

Cu 52 de puncte dupa 36 de etape, Bilbao se afla chiar in spatele locurilor de cupa europeana si vrea sa puna presiune si pe aceste ultime 2 runde care au mai ramas de disputat din acest sezon.

Osasuna.

Trupa lui Arrasate merita titlul de revelatia acestui sezon in La Liga, cel putin pentru numarul de puncte stranse in acest campionat si iata ca se situeaza chiar in prima Jumatate a clasamentului.

Locul 9 in acest moment pentru Osasuna care se afla chiar in spatele celor de la Bilbao, avand 47 de puncte si bineinteles nicio sansa in obtinerea locului de cupa europeana, dar toate sansele sa ramana in primele 10 echipe din La Liga.

Rezultate deloc convingatoare in ultima vreme pentru Osasuna care nu a mai castigat de 4 etape timp in care a adunat 3 remize consecutive, ultima cu Getafe, scor 1-1.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bilbao (4-4-2): Simon; Lekue, Vivian, Martinez, Berchiche; N. Williams, Vencedor, Garcia, Muniain; Berenguer, I. Williams

Osasuna (4-2-3-1): Perez; Vidal, U. Garcia, D. Garcia, Cruz; Torro, Moncayola, Avila, Torres, R. Garcia; K. Garcia

Absenti.

  • Bilbao:
  • Osasuna:

Istoric Confruntari Directe.

  • A fost spectacol in ultimele 2 jocuri directe dintre cele doua formatii, asistant la cate 4 goluri per meci, ultima partida oferind o victorie in favoarea clubului basc, scor 3-1 chiar la Pamplona.
  • Citeste articolul 888 Bonus fara depunere pariuri si vezi cum poti obtine suma de bani oferita de aceasta casa de pariuri.

Ponturi pariuri Bilbao – Osasuna -> Andrew.

Din moment ce urmeaza ultima partida oficiala din acest sezon pentru Bilbao pe teren propriu, mizez pe un rezultat pozitiv in favoarea bascilor, dar si pe cel putin 2 goluri in meci.

Bilbao depinde foarte mult de rezultatul celor de la Villarreal, dar si asa, sansele raman in continuare mici pentru basci de a obtine locul de cupa europeana.

Totusi, nu cred ca poate pierde aceasta ultima intalnire pe San Mames, dar sunt convins ca poate repeta scenariille cu Atletico sau Valencia unde nu a permis adversarului sa inscrie niciun gol.

Osasuna se numara printre surprizele acestui sezon si in mod cert locul din clasament confirma de departe acest lucru.

Intr-adevar, nu am vazut o concentrare la fel de mare din partea elevilor lui Arrasate pe acest final de sezon din moment ce si-au atins obiectivul si nu cred ca vor forta victoria pe San Mames, insa un rezultat de egalitate poate obtine, mai ales ca in deplasare a marcat 20 de goluri in 18 partide.

Pronostic Bilbao – Osasuna: 1X&2+ – 1.55