Biletul zilei baschet 14.10.2021

biletul zilei din baschet

14 octombrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide din Euroliga, cu primul meci incepand de la ora 20:00.

LOST ieri la biletul propus, Galata si-a facut datoria, insa ceva mai tarziu cu procentaje de 20% la aruncare nu prea are cum sa-ti iasa un over in acest sport. Pentru azi mi-am orientat atentia spre competitia EuroLeague.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 14 OCTOMBRIE 2021

Zenit – Bayern Munchen (ora 20:00)

O iau evident in ordine cronologica cu duelul de la St. Petersburg intre Zenit(2-1) si Bayern(0-3).

Zenit a jucat doar in deplasare in acest start de EuroLeague, castigand cu Unics si Zalgiris, dar recunoscandu-se invinsa in fata rivalilor de la CSKA. Principalul atu al echipei gazda este apararea, ei permitand 69 de puncte cu Unics, 64 cu Zalgiris, iar ofensiva excelenta de la Moscova a marcat doar 77. Zenit are insa o medie de 14 turnovers, una ce trebuie limitata pentru a nu permite adversarilor puncte usoare in tranzitie.

Bayern trebuie sa gaseasca o modalitate prin care sa termine bine meciurile. In cele doua aventuri departe de casa, bavarezii au avut un avans de cel putin 9 puncte in repriza secunda, insa au pierdut ambele meciuri – mai intai la Tel Aviv si apoi la Kazan. Defensiva gruparii de la Munchen ramane si ea una extrem de agresiva, am vazut asta chiar si in duelul cu Barcelona. Astfel, pontul inteligent aici merge pe puncte sub media impusa.

Fenerbahce – Unics Kazan (ora 20:45)

Pentru a completa biletul de baschet am ochit duelul de la Istanbul intre Fenerbahce(1-2) si Unics(1-2).

Gruparea din Rusia a reusit in sfarsit sa sparga gheata in aceasta competitie, castigand marti cu Bayern intr-o maniera categorica. Fener in schimb, continua sa aiba prestatii modeste, desi echipa s-a intarit serios in vara. Turcii au castigat chiar primul meci sustinut in Euroliga, in fata fanilor vs Zvezda, iar apoi au pierdut ambele deplasari: cu Panathinaikos si ALBA Berlin.

Pentru a reveni cu succes in arena de la Istanbul, Fener trebuie sa-si aminteasca cum sa se apere. Sa nu uitam ca gruparea de la Istanbul a permis in 6 sferturi (4 cu Zvezda si 2 cu ALBA) un total de doar 84 de puncte, sau 14 pe sfert. Oaspetii de la Kazan au jucat 3 meciuri stranse in acest start de competitie, reusind sa obtina victoria chiar marti. Ne asteapta un duel mai echilibrat decat o arata cotele impuse de bookmakeri, pontul fiind pe un meci in „single digits”.

Biletul zilei baschet 14 octombrie 2021