Biletul zilei „CIA” – 1 septembrie 2019

Forma Biletul Zilei CIA: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 14.3%
Castigate: 1/7
Unitati: -118

Biletul pentru ziua de duminica, 1 septembrie, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 7:45 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 1 septembrie 2019

Pontul propus de Cristian pentru Sundsvall – Goteborg (16:00)

Datorita hattrick-ului reusit de Robin Soder, Goteborg a trecut cu 4-0 de Kalmar in ultima etapa din campionat si astfel isi mentine sperantele de a ocupa un loc de cupa europeana la sfarsitul sezonului. Goteborg nu isi doreste sa se opreasca acum si va cauta sa isi extinda seria victoriile din campionat la 3 consecutive cand se va confrunta cu Sundsvall pe NP3 Arena. Cei de la Goteborg trec printr-o forma buna, in timp ce Sundsvall nu a castigat nici una din ultimele 15 partide disputate pe prima scena a fotbalului suedez. Recomandarea mea este sa mizati pe victoria celor de la Goteborg.

Goteborg victorie ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Villarreal – Real Madrid (22:00)

Villarreal vine dupa o infrangere suferia la Valencia contra celor de la Levante. Ei au un singur punct in aceasta editie de campionat si ocupa locul 14. Are doar 3 victorii in cele 20 de meciuri disputate acasa in compania celor de la Real. Villarreal vine dupa o infrangere suferia la Valencia contra celor de la Levante. Ei au un singur punct in aceasta editie de campionat si ocupa locul 14. Are doar 3 victorii in cele 20 de meciuri disputate acasa in compania celor de la Real. Adversara sa , Real Madrid a inceput cu o victorie acest sezon pe terenul lui Celta iar in ultima etapa a fost egalata pe final de Valladolid. Ralul are cel putin 1.5 goluri marcate in ultiemle 2 meciuri disputate pe terenul celor de la Villarreal. Ma astept ca formatia lui Zidane sa invinga in aceasta seara. Adversara sa , Real Madrid a inceput cu o victorie acest sezon pe terenul lui Celta iar in ultima etapa a fost egalata pe final de Valladolid. Ralul are cel putin 1.5 goluri marcate in ultiemle 2 meciuri disputate pe terenul celor de la Villarreal. Ma astept ca formatia lui Zidane sa invinga in aceasta seara.

victorie Real Madrid; pariaza acum >>>

Pontul propus de Alexandru pentru FCSB – Viitorul Constanta (21:00)

Pentru meciul de astăzi am decis sa aleg partida dintre FCSB si Viitorul Constanta. Ros-Albastrii trec printr-un moment foarte greu dupa eliminarea din Europa League si ocuparea ultimului loc in campionat, asa ca astazi pleaca cu sansa a 2-a in disputa cu formatia lui Hagi. FCSB are nevoie disperata de puncte, iar Viitorul este una dintre cele mai ofensive formatii din campionat, dar in acelasi timp si una din cele mai bune. Partidele dintre cele doua formatii au fost mai mereu unele foarte interesante, iar astazi mizez pe faptul ca FCSB va cauta cu disperare golul, iar pustii lui Hagi vor adopta un joc ofensiv, deoarece nu stiu sa joace altfel. Cota pentru minim trei reusite in meci este una foarte mare, asa ca vom miza pe Over 2.5 goals ! 

Peste 2.5 goluri ; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 1 septembrie 2019

 

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: