Boavista – Portimonense ponturi pariuri 15.05.2021

Confruntarea dintre Boavista si Portimonense are ora de start 17:30 si conteaza pentru etapa a 33-a din Portugalia – Primeira Liga. Iata pontul pe care il propun conform datelor statistice de mai jos!

Date statistice

Boavista mai are doua etape la dispozitie pentru a o depasi in clasament pe Rio Ave si a obtine salvarea directa. In acelasi timp, cu un parcurs modest, poate retrograda direct din Primeira Liga!

Doar doua puncte a obtinut Boavista in ultimele 5 etape. Pe teren propriu nu a reusit sa castige cu Maritimo sau Tondela, doua dintre contracandidatele in lupta pentru evitarea retrogradarii.

De 3 ori a primit Boavista vizita lui Portimonense la nivelul primei ligi si de fiecare data s-au marcat cate doua goluri. Este egalitate perfecta in cele 3 dueluri, cate o victorie de fiecare parte si un rezultat de egalitate.

Portimonense aere un parcurs identic cu Boavista, cu doar doua puncte adunate in precedentele 5 runde. Diferenta este ca oaspetii sunt la 4 puncte de locul de baraj.

Un rezultat de egalitate ii asigura lui Portimonense salvarea directa de la retrogradare. Este clar ca oaspetii vor avea o abordare defensiva a jocului.

De altfel, Portimonense este o echipa cu profil defensiv, ce are 6 din ultimele 7 meciuri externe cu cel mult doua goluri la final.

Cote Boavista – Portimonense
1X2
2.503.302.90

Pronostic Boavista – Portimonense propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Total goluri: 0-21.70Superbet500 RON!

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: