Bochum – Hertha ponturi pariuri 12.09.2021

bochum hertha ponturi pariuri

Formatia din Capitala Germaniei, Hertha Berlin, a ajuns la 3 infrangeri consceutive si se deplaseaza la Bochum pentru confruntarea cu formatia gazda de pe Vonovia Ruhrstadion incepand cu ora 18:30. Iti spun de pe acum ca am evitat pariul pe solisti si am mers pe un pariu la piata de goluri in cota de 1,70 pe care il poti gasi in avancronica de mai jos.

bochum hertha ponturi pariuri

Bochum.

Nou-promovata de sub comanda germanului Reis nu are parte de start-ul de sezon cel mai favorabil, dar are incredere in fortele proprii ca poate urca cateva pozitii in urmatoarea perioada.

Au debutat in Bundesliga 1 cu o infrangere pe terenul celor de la Wolfsburg, meci decis inca din minutul 4 dupa eliminarea Tesche. Riemann a facut minuni in poarta lui Bochum si si-a salvat echipa de la un dezastru pe tabela.

Totusi, la nici o etapa distanta, prestatia elevilor lui Reis chiar s-a ridicat la nivelul fotbalului din primul esalon german si s-a impus in fata celor de la Mainz, scor 2-0. Holtmann cu o actiune de zile mari a deschis scorul in minutul 21, iar Polter a inchis tabela dupa o ora de joc, aratand asadar ca un grup extrem de solid, mai ales pe faza defensiva in ultimele minute ale partidei.

Din pacate, atitudinea nu a mai fost aceeasi si in deplasarea de la Koln unde totusi alb-albastrii ar fi trebuit sa forteze un rezultat pozitiv daca privim la calitatea adversarului. Bochum a fost egala trupei din Cologne mai bine de 80 de minute, dar au cedat pe final, iar golul semnat de Zoller in minutul 94 nu a mai schimbat datele problemei, pierzand cu scorul de 2-1.

Hertha.

Dupa un sezon precedent in care a dezamagit si a trait periculos pe final cand putea sa cada oricand in zona rosie a clasamentului, iata ca start-ul de sezon o claseaza exact in acel loc, mai precis pe ultima pozitie.

Formatia antrenata de Dardai este cea mai slaba echipa din Bundesliga 1 conform clasamentului, avand 0 puncte dupa 3 jocuri si un golaveraj extrem de slab de 2 la 10.

Koln, Wolfsburg si Bayern au fost adversarii pe care i-au intalnit jucatorii antrenorului maghiar, dar prestatia acestora nu s-a ridicat deloc la nivelul asteptarilor.

In primele doua runde din start-ul sezonului, Hertha incasa deja 5 goluri din partea celor de la Koln si Wolfsburg insa de fiecare data s-a aflat la conducere pe tabela, insa pe final intotdeauna a cedat presiunii adversarului. Nu a fost dominata in prima partida de acasa cu Wolfsburg comparativ cu jocul de la Cologne, insa ii lipseste eficienta in fata portii acolo unde nu a profitat de ocaziile pe care le-a avut.

Asa cum era de asteptat, a plecat cu o noua infrangere de pe Allianz Arena, scor 5-0. Bayern nu a fost impresionata de forma oaspetilor si si-a asigurat punctele inca de la pauza, iar trupa lui Dardai s-a resemnat in final cu faptul ca va ramane pe ultima pozitie in clasament.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Bochum (4-4-2): Riemann; Bockhorn, Lampropoulos, Bella-Kotchap, Soares; Losilla, Tesche; Zoller, Lowen, Holtmann; Polter

Hertha (4-4-2): Schwolow; Zeefuik, Boyata, Stark, Mittelstadt; Ascacibar, Tousart; Richter, Serdar, Boateng; Belfodil

Absenti.

Bochum:

Hertha: –

Istoric Confruntări Directe

Din 2009 incoace, cele doua formatii nu s-au mai intalnit la nivelul Bundesligii 1, iar cea mai recenta confruntare directa a avut loc in 2019 intr-o partida amicala, incheiata cu scorul de 1-1.

Pariaza la Betano si poti profita de o cota de 2.05 pentru un prim gol marcat dupa minutul 28 la partida de la Bochum. Vezi ce spun pariorii despre aceasta casa de pariuri in articolul Pareri Betano.

Ponturi pariuri Bochum – Hertha -> Andrew.

Este o partida de totul sau nimic pentru Hertha care ma astept sa iasa la rampa inca din primul minut si sa asistam la un joc cu multe goluri pe tabela. Am mizat in consecinta pe un rezultat de ambele marcheaza, avand in vedere ca si Bochum va forta al doilea succes consecutiv pe teren propriu.

Bochum a aratat foarte bine in jocul de acasa cu Mainz si cred ca este o partida de referinta pentru intalnirea din aceasta seara. Intr-adevar, nu si-a creat prea multe ocazii nici in deplasarea de la Koln, dar a fost extrem de pragmatica prin cele 3 goluri si cred ca aceasta va fi reteta castigatoare si de aceasta data, mai ales care in fata a doua cea mai slaba aparare din Bundesliga 1.

Daca esti un parior care prefera sa joace de pe telefon atunci iti recomand articolul Top Case de pariuri mobil!

Herha trebuie sa uite rapid rezultatele precedente si sa mearga increzatoare la Bochum pentru a obtine primul punct din acest sezon. A intalnit adversari dificili in precedentele doua runde, pe Wolfsburg si Bayern, iar acum se deplaseaza pe terenul unei nou-promovate. Este obligata sa marcheze la fel cum a facut-o in primele etape si cu siguranta o va face din moment ce vrea sa scape cat mai curand de titlul de “lanterna rosie”.

Pronostic Bochum – Hertha:Ambele marcheaza – 1.70