Bochum – Mainz ponturi pariuri 18.01.2022

bochum mainz ponturi pariurii

Bochum si Mainz se vor infrunta marti seara de la ora 21.45 pe Vonovia Ruhrstadion in optimile de finala ale Cupei Germaniei. Partida se anunta una atractiva si echilibrata dat fiind faptul ca cele doua formatii sunt vecine de clasamant si in campionat.

bochum mainz ponturi pariurii

Bochum

Pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei a trecut initial de Wuppertaler in deplasare, iar apoi in 16-imi s-a impus in fata lui Augsburg, 3-2 dupa executarea loviturilor de departajare, poti miza la cota 3 pe un rezultat pozitiv al sau.

Se descurca destul de bine si in Bundesliga unde este pe locul 11 cu 23 de puncte, la 5 distanta de zona retrogradarii, iar in runda urmatoare va primi vizita lui Koln.

Poate accede in faza sferturilor de finala pentru prima data din 2015/2016, atunci Bayern Munchen a eliminat-o cu un sec 3-0.

Pe Vonovia Ruhrstadion a pierdut un singur joc din precedentele 8 jucate, un 0-1 contra celor de la Union Berlin, dominand insa din punct de vedere statistic infruntarea si atunci.

Mainz

Asemeni adversarei sale a trecut doua tururi pentru a ajunge in optimi, in ambele avand nevoie de extra time cu Elversberg si Arminia Bielefeld. De prima a trecut dupa executarea loviturilor de departajarea, in al doilea joc Marcus Ingvartsen a marcat golul victoriei in minutul 114.

Vine dupa o victorie in Bundesliga, 1-0, pe teren propriu chiar in fata adversarei sale de azi, cu acel succes s-a apropiat la numai 3 puncte de zona cupelor europene.

Este insa greu de crezut ca poate participa in competitiile continentale gratie clasarii in campionat, o finala de cupa ii poate asigura prezenta si este mai usor de obtinut.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Bochum (4-3-3): Esser – Stafylidis, Bella-Kotchap, Leitsch, Soares – Lowen, Losilla, Rexhbecaj – Asano, Polter, Pantovic.

Mainz (3-5-2): Zentner – St Juste, Bell, Niakhate – Widmer, Boetius, Stach, Lee, Lucoqui – Onisiwo, Burkardt.

Vezi aici toate cotele pentru Bochum – Mainz!

Absenti.

Bochum: Simon Zoller, Paul Grave – accidentati; Saulo Decarli – incerti.

Mainz: Marcus Ingvartsen, Adam Szalai, Dominik Kohr – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Cele doua formatii s-au infruntat in actualul sezon de Bundesliga, fiecare dintre ele si-a castigat partida de pe teren propriu.

De asemenea Bochum si Mainz s-au duelat in precedenta editie a Cupei Germaniei, atunci pe terenul oaspetilor de azi, scorul a fost egal dupa 90 de minute, 2-2, iar Bochum a mers mai departe dupa executarea loviturilor de departajare.

Ponturi pariuri Bochum – Mainz – Lily84.

Se infrunta doua vecine de clasament in Bundesliga, doua echipe care se cunosc destul de bine, chiar daca nu vor folosi prima garnitura, totusi ma astept la un joc spectaculos.

Bochum vizeaza o clasare fara emotii in campionat, dar in acelasi timp ii surade si un parcurs cat mai bun in Cupa, va trage tare avand si avantajul terenului propriu.

La o motivatie buna ma astept si din partea oaspetilor care stau ceva mai bine in Bundesliga, iar o participare in cupele europene nu este de neglijat, in primul rand din punct de vedere financiar.

Mainz a marcat in 5 din ultimele 6 vizite pe Vonovia Ruhrstadion, in acelasi timp Bochum a reusit sa inscrie in 8 din precedentele 9 jocuri de acasa, poti incerca piata de goluri oferita de Maxbet.

Pronostic Bochum – Mainz: Ambele echipe inscriu cota 1.82