Bodo/Glimt – AS Roma ponturi pariuri 07.04.2022

bodo glimt roma ponturi pariuri

Bodo/Glimt şi AS Roma se întâlnesc joi la ora 22:00 pe stadionul Aspmyra Stadion, în cadrul sferturilor de finală din Europa Conference League. Vă recomand să pariaţi atât pronosticul oferit de mine, cât şi biletul zilei oferit de către tipsterii noştri.

bodo glimt roma ponturi pariuri

Bodo/Glimt

Bodo/Glimt a terminat grupa C din Conference League pe poziţia secundă, acolo unde le-a avut adversare pe AS Roma (echipa lider a grupei şi adversara de astăzi), Zorya (locul 3) şi CSKA Sofia (locul 4).

Putem spune faptul că este una dintre echipele revelaţie ale acestei ediţii după ce în şaisprezecimi a reuşit să treacă de Celtic, rezultatul la general fiind 5-1, iar în optimi de către Alkmaar, cu scorul de 4-2 la general.

Echipa trece printr-o perioadă formidabilă, ultimul eşec suferit a avut loc în urmă cu mult timp, în data de 08.2021, în cadrul calificărilor pentru aceasta competiţie, în faţa celor de la Prishtina, rezultatul final fiind 2-1.

AS Roma

Deşi AS Roma a câştigat grupa C, cu un total de 13 puncte şi un bilanţ de 4 victorii, o remiză şi o înfrângere, NU au reuşit să se impună în faţa celor de la Bodo/Glimt.

AS Roma NU a fost nevoită să joace în şaisprezecimi precum adversara de astăzi. S-au calificat direct în optimi, acolo unde a trecut de către Vitesse cu un minim avantaj. În meciul tur s-a impus pe terenul olandezilor cu scorul de 1-0, iar în retur pe teren propriu au remizat, rezultatul final fiind 1-1.

Cel mai în formă jucător al echipei este Tammy Abraham, în vârstă de 24 ani, care are un total de 15 reuşite în Seria A şi 7 goluri marcate în Conference League, fiind golgheterul acestora.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Bodo/Glimt (4-3-3): Nikita Haikin; Brice Wembangomo, Marius Hoibraaten, Brede Moe, Alfons Sampstead; Ulrik Saltnes, Elias Hagen, Hugo Vetlesen; Amahl Pellegrino, Runar Espejord, Ola Solbakken.

AS Roma (3-4-2-1): Rui Patricio; Gianluca Mancini, Roger Ibanez, Chris Smalling; Rick Karsdorp, Sergio Oliveira, Bryan Cristante, Nicola Zalewski; Henrikh Mkhitaryan, Lorenzo Pellegrini; Tammy Abraham.

Absenţi

Bodo/Glimt:

AS Roma: Nicolo Zaniolo, Leonardo Spinazzola, Jordan Veretout.

Istoric confruntări directe

Singurele confruntări directe au avut loc chiar în această ediţie de Europa Conference League, în cadrul grupelor, acolo unde în meciul tur Bodo/Glimt a umilit-o pe AS Roma, rezultatul final fiind 6-1, iar în retur au remizat cu scorul de 2-2.

Bodo/Glimt – AS Roma ponturi pariuri – Flavius08

Sunt convins că AS Roma va căuta să se răzbune după ce în faza grupelor nu a reuşit să se impună în faţa celor de la Bodo/Glimt şi de aceea mă aştept din nou la o partidă deschisă, cu multe ocazii de gol.

Bodo/Glimt a reuşit să marcheze cel puţin un gol pe teren propriu în ultimele 20 partide, chiar dacă întâlneşte o adversară foarte puternică tind să cred că va reuşi să marcheze din nou ţinând cont că în meciul tur din grupe au marcat numai puţin de 6.

În opinia mea vom avea parte de o partidă spectaculoasă, cu o probabilitate mare de a se înscrie foarte multe goluri, aşa cum ne-au obişnuit cele două şi în confruntările din grupe.

Pentru acest duel am ales să mizez pe un pariu pe goluri oferit de către agenţia de pariuri sportive online NETBET. În cazul în care nu ai cont poţi primi aici 500 RON, vezi din articolul Cod Bonus Netbet cum faci asta.

Pronostic Bodo/Glimt – AS Roma: Ambele echipe înscriu & Peste 2.5 goluriCOTĂ 1.95