Bodo/Glimt – Celtic ponturi pariuri 24.02.2022

bodo glimt celtic ponturi pariuri

Meciul de calificare in optimile de finala ale Europa Conference League intre Bodo/Glimt si Celtic se disputa joi seara, cu incepere de la ora 19:45, pe Aspmyra Stadion din Bodo. Dupa rezultatul inregistrat in mansa tur, formatia norvegiana este favorita certa la calificare. Totusi, vor reusi norvegienii sa apere rezultatul din Scotia sau Celtic va produce surpriza? Urmareste continuarea acestui articol pentru a vedea care este pontul pe care l-am propus eu la acest meci!

bodo glimt celtic ponturi pariuri

Bodo/Glimt.

Este o formatie foarte greu de invins. NU a mai pierdut un meci oficial din 05.08.2021 (de 27 de jocuri). Pentru a inregistra un rezultat pozitiv si in acest meci (1X), se da cota 1.73 la 888 Sport. Ofensiva reprezinta principalul punct forte: are minimum 1 gol inscris in 31 din precedentele 33 de partide oficiale din toate competitiile.

Runar Espejord a avut o evolutie laudabila la meciul de debut, reusind sa marcheze 1 gol, dar sa si ofere un assist in mansa tur. Ca urmare a acestei performante, sunt sanse foarte mari ca Espejord sa se regaseasca printre titulari si de aceasta data.

Are o absenta importanta pentru acest meci. Portarul titular si unul dintre cei mai bine cotati jucatori, Nikita Haikin, NU poate evolua in acest joc deoarece este suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Mai mult ca sigur locul acestuia va fi luat de Joshua Smits.

Celtic.

Si-a imbunatatit moralul dupa ce in weekend a obtinut un succes in campionatul intern; s-a impus cu 3-2 in fata celor de la Dundee FC.

Georgios Giakoumakis a fost jucatorul meciului, atacantul grec reusind sa marcheze toate cele 3 goluri ale formatiei pregatite de Ange Postecoglou. Giakoumakis nu a fost titular in meciul tur, insa, luand in considerare evolutia pe care a avut-o in weekend, este foarte probabil ca in acest meci sa se regaseasca printre titulari.

Fundasul scotian, Greg Taylor, nu a fost folosit deloc in meciul cu Dundee FC, dar, mai mult ca sigur, acesta isi va relua locul in flancul stang al defensivei.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bodo/Glimt (4-3-3): Smits – Sampsted, Moe, Hoibraaten, Wembangomo – Vetlesen, Hagen, Saltnes – Solbakken, Espejord, Pellegrino.

Celtic (4-3-3): Hart – Juranovic, Carter-Vickers, Starfelt, Taylor – O'Riley, McGregor, Rogic – Jota, Giakoumakis, Maeda.

Absenti.

  • Bodo/Glimt: Sorli, Haikin.
  • Celtic: Turnbull, Ajeti, Furuhashi, Johnston.

Istoric Confruntari Directe.

  • Meciul din mansa tur reprezinta singura intalnire directa.

Ponturi pariuri Bodo/Glimt – Celtic – ionel_iulian94.

La fel ca in meciul tur, cred ca si de aceasta data vom asista la un joc cu multe reusite si de aceea recomand pariul Total goluri peste 2.5. Din rubrica ponturi Conference League, pentru a se inscrie peste 2.5 goluri in aceasta partida, se da cota 1.48 la 888Sport.

Partidele jucate de Celtic in aceasta luna februarie au fost extrem de spectaculoase si cu multe reusite. In fiecare din ultimele 6 partide pe care formatia scotiana le-a jucat, s-au dat cel putin 3 goluri.

Atunci cand Celtic joaca afara in competitiile europene, se inscrie mult. In precedentele 5 meciuri europene pe care Celtic le-a disputat in acest sezon, au fost inscrise peste 2.5 goluri.

Pronostic Bodo/Glimt – Celtic & Cota: Peste 2.5 goluri in meci – 1.48