Bolivia – Argentina ponturi pariuri 29.06.2021

bolivia argentina ponturi pariuri

Runda finala din faza grupelor de la Copa America le va alinia la centru incepand cu ora 03:00 (Romania) pe Bolivia si Argentina, doua selectionate ce fac parte din grupa A. Confruntarea va avea loc la Cuiaba pe Arena Pantanal unde Bolivia are toate sansele sa incheie aceasta competitie fara niciun punct. Citeste analiza mea de mai jos si vezi ce cota de 1,90 ti-am pregatit pentru acest ultim meci din faza grupelor.

bolivia argentina ponturi pariuri

Bolivia.

Bolivia a fost cotata inca de la inceput cu ultima sansa in vederea obtinerii calificarii insa precedentele rezultate din calificarile pentru CM au oferit o incredere ceva mai mare elevilor lui Farias pentru acest turneu. 

Dupa 3 meciuri disputate la Copa America, Flores&Co se afla pe ultimul loc in grupa A cu niciun punct obtinut, fiind de altfel cea mai slaba selectionata de la acest turneu. Cu doar o singura reusita de-a lungul celor 270 de minute disputate, Bolivia nu mai are nicio sansa pentru a obtine calificarea. A pierdut in fata unor adversari ca Paraguay (1-3), Chile (0-1) si Uruguay (0-2), si desi scorul nu pare sa fi luat proportii in niciuna dintre partide, jocul in schimb a aprtinut de departe adversarilor.

Cea mai buna reprezentatie a bolivienilor a fost in partida cu Chile unde numarul de ocazii a fost ceva mai mare in dreptul selectionatei lui Farias insa insuficient pentru a bifa macar un punct in clasament.

Argentina.

Trupa lui Messi este de departe capul de afis din grupa A de la acest turneu si una dintre principalele favorite la castigarea Copei America. Chiar daca de la inceput am pornit cu aceasta idee, ea s-a sedimentat odata cu disputarea celor 3 jocuri din grupa si iata ca au sustinut fara echivoc un parcurs aproape impecabil pentru argentinieni.

Elevii lui Scaloni se afla asadar pe prima pozitie in grupa A, reusind sa bifeze nu mai putin de 7 puncte in cele 3 partide disputate, si sunt de altfel calificati in faza optimilor. Dupa un inceput mai putin pozitiv in fata celor de la Chile (1-1), partida in care doar rezultatul a fost nefavorabil, Messi&Co nu au mai cedat niciun punct in urmatoarele jocuri insa reprezentatiile nu au fost printre cele mai bune.

S-au impus la rand in fata celor de la Paraguay (1-0) si Uruguay (1-0), dar in multe momente a suferit in linia defensiva acolo unde adversarii au reusit sa isi creeze cu mare usurinta cateva ocazii clare de gol.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Bolivia (4-1-4-1): Lampe – Saavedra, Quinteros, Jusino, Fernandez – Justiniano – Chura, Vaca, Villarroel, Arce – Ramallo

Argentina (4-2-3-1): Martinez – Molina, Romero, Pezzella, Tagliafico – Rodriguez, Paredes – Di Maria, Messi, Gomez – Aguero

Absenti.

Bolivia:

Argentina:

Istoric Confruntări Directe

Ultima reprezentatie directa a avut loc in calificarile pentru CM acolo unde Argentina a reusit sa se impuna cu scorul de 2-1 chiar pe terenul bolivienilor, Martinez si Correa fiind marcatorii trupei lui Scaloni.

Pariaza pe o cota de 1.75 la 888Sport pentru un gol marcat de Argentina in ambele reprize. Din articolul Pareri 888Sport poti vedea ce spun specialistii despre aceasta casa de pariuri.

Ponturi pariuri Bolivia – Argentina -> Andrew.

Sunt convins ca antrenorul Argentinei, Scaloni, isi doreste victoria in aceasta noapte pentru a fi sigur de prima pozitie in grupa, iar eu unul voi miza cu mare incredere pe Messi&Co, asteptand din partea acestora cel putin 3 goluri in poarta bolivienilor.

Bolivia a pierdut 16 din ultimele 20 de jocuri generale si are un record complet negativ in partidele de la Copa America. Este deja eliminata de la acest turneu si nu cred ca mai prezinta vreo motivatie pentru a da totul in ultimul joc din grupa.

Argentina este una dintre cele mai importante selectionate din America Latina si unicul adversar pentru Brazilia la Copa America. Messi&Co vor da cu siguranta totul pentru a reusi calificarea de pe prima pozitie in grupa, iar dupa doar 3 goluri marcate de-a lungul turneului, cred ca a venit momentul pentru o descatusare din partea Argentinei la nivel ofensiv.

Pronostic Bolivia – Argentina:Peste 2,5 goluri Argentina- Cota 1.90