Bolivia – Paraguay Ponturi Pariuri 14.10.2021

Forma Paul0722: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Paul0722
Procentaj: 54.5%
Castigate: 18/33
Unitati: 328

Joi, 14.10.2021, in preliminariile Campionatului Mondial, America de Sud, avem duelul dintre Bolivia si Paraguay, un duel foarte important intrucat ambele echipe se lupta pentru locul 5 in grupa.

Partida se va disputa pe Estadio Hernando Siles, incepand cu ora 21:00 si va fi arbitrata de A. Matonte.

bolivia paraguay ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus pentru acest meci la case de pariuri BETANO!

Bolivia

Se claseaza pe locul 6 din 10 pentru moment, reusind sa obtina 9 puncte pana acum. Au invins in cadrul acestor preliminarii pe Venezuela, scor 3-1 si Peru cu scorul de 1-0.

In ultimele 5 partide disputate acestia au suferit 3 infrangeri consecutive, impotriva Ecuadorului, scor 3-0, a Argentinei, scor 3-0 si a Uruguay-ului cu scorul de 4-2 si au obtinut si doua rezultate de egalitate cu Columbia si Chile.

Au o medie de 3 goluri incasate pe meci, avand una dintre cele mai slabe defensive din cadrul preliminariilor pentru CM2022 cu 25 goluri incasate, iar ofensiva celor din Bolivia a reusit sa inscrie doar 13 goluri.

Paraguay

In prezent se claseaza pe locul 6 cu 12 puncte obtinute, la 3 puncte distanta de locul 5 care este ocupat de Columbia cu 15 puncte si care le ofera posibilitatea sa mearga mai departe, la baraj.

Au obtinut 2 victorii, impotriva Venezuelei, cu scorul de 2-1 pe teren propriu si cu scorul de 0-1 in deplasare.

Este de remarcat faptul ca au 6 rezultate de egalitate si doar 3 infrangeri in cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022 impotriva Ecuador-ului, a celor de la Chile si Braziliei.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Bolivia ( 4-5-1): Lampe – Haquin, Jusino, Fernandez, Sagredo – Arce Ramallo, Villarroel, Algaranaz, Saucedo – Moreno

Paraguay ( 4-3-3): Silva – Rojas, Balbuena, Alonso, Martinez – Vilasanti, Martinez, Romero – Romero, Amarilla, Kaku.

Absenti

Niciuna dintre echipe nu au absente importante in lot.

Istoric confruntari directe

In 3 din ultimele 5 partide disputate, Paraguay-ul a reusit sa se impuna in fata Boliviei, 1 partida terminandu-se la egalitate, iar o singura data Bolivia a reusit sa se impuna in fata celor de la Paraguay.

Ponturi Pariuri Bolivia – Paraguay Paul0722

Puteti urmari analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri BETANO si accesati sectiunea betano bonus fara depunere pentru beneficiile oferite!

Echipa oaspete are sansa sa fie la egalitate de puncte cu Columbia, care are 15 puncte in prezent si este clasata pe locul 5 in cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Bolivia nu se afla nici ea foarte departe, iar daca reuseste sa invinga in aceasta partida, vor mai avea sanse la locul 5 in cadrul preliminariilor.

Pentru aceasta partida vom miza pe faptul ca Paraguay-ul nu va pierde partida si de asemenea va marca minim un gol in meci.

Pronostic Bolivia – Paraguay: X2 si peste 0,5 goluri marcate de Paraguay! -Cota 2.07!

Leave a Comment: