Bologna – Atalanta ponturi pariuri 23.12.2020

Bologna o va infrunta pe Atalanta in etapa a 14-a din Serie A, iar echipa pregatita de Sinisa Mihajlovic are o singura victorie in ultimele 5 meciuri. Oaspetii vin cu un moral excelent pe Stadio Renato Dall'Ara pentru partida care se va desfasura miercuri cu incepere de la ora 21.45.

Bologna.

Echipa pregatita de Sinisa Mihajlovic vine dupa 4 meciuri in care nu a cunoscut gustul victoriei, doua remize si tot atatea infrangeri fiind consemnate in acest interval.

Stadio Renato Dall'Ara a fost punctul sau forte pana acum, are 9 puncte castigate acasa, toate ca urmare a unor victorii, adversare fiindu-i Parma, Cagliari si Crotone.

Defensiva este una dintre problemele sale, a 5-a cea mai slaba a campionatului italian cu 25 de goluri incasate.

Atacul este in schimb unul cel putin decent pe teren propriu, dat fiind faptul ca a marcat cel putin un gol in 7 din cele 8 jocuri.

Atalanta.

Cu biletele pentru primavara Champions League asigurate echipa din Bergamo se poate concentra acum doar pe campionatul intern.

In Serie A ocupa locul 7 cu 21 de puncte, dar cu o victorie poate urca pana pe pozitia a 4-a detinuta in prezent de AS Roma.

Se pare ca si-a regasit apetitul ofensiv din sezonul precedent, in ultima etapa a zdrobit-o acasa pe Roma cu scorul de 4-1.

Nu se descurca deloc rau in deplasare unde a pierdut un singur joc, 4-1 la Napoli, 3 victorii si doua remize fiind celelalte rezultate inregistrate.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Bologna (4-2-3-1): Costa – Silvestri, Danilo, Tomiyasu, Denswil – Dominguez, Svanberg – Vignato, Soriano, Barrow – Palacio.

Atalanta (3-4-1-2): Gollini – Djimsiti, Romero, Palomino – Hateober, Roon, Freuler, Gosens – Pessina – Malinovskyi, Zapata.

Absenti.

Bologna: Skorupski Lukasz, Frederico Santander, Aaron Hickey, Mbaye Ibrahima, Riccardo Orsolini, Olsen Skov.

Atalanta: Mattia Caldara, Mario Pasalic, Papu Gomez, Matteo Ruggeri.

Istoric confruntari directe.

Atalanta a castigat 8 din precedentele 9 jocuri directe, Bologna are la randul sau o victorie reusita in sezonul trecut pe teren propriu, ca pronosticuri fotbal sigure pot fi incercate asadar un X2 sau oaspetii inscriu.

Ponturi pariuri Bologna – Atalanta – Lily84.

Bologna are evolutii oscilante, nu reuseste sa lege rezultate pozitive, mai mult jocul sau fluctueaza de la o repriza la alta.

Defensiva formatiei pregatite de Sinisa Mihajlovic este una destul de slaba, ceea ce va fi fructificat cu siguranta de adversara sa din acest meci.

Atalanta vine in mare cu tot lotul valid pe Stadio Renato Dall'Ara si cu un moral ridicat dupa victoria cu AS Roma din runda precedenta.

Bergamezii au 8 victorii in ultimele 9 jocuri directe, iar miercuri seara vor obtine inca un succes.

Iti recomand sa joci pontul propus de mine la Netbet. Citeste articolul Cum imi fac cont la Netbet daca vrei sa joci pariuri online la acest operator.

Pronostic Bologna – Atalanta: victorie Atalanta cota 1.68