Bologna – Cagliari ponturi pariuri 01.11.2021

bologna cagliari ponturi pariuri

Stadio Renato Dall'Ara va gazdui luni seara partida dintre Bologna si Cagliari care va pune capat rundei a 11-a din Italia Serie A. Meciul se va disputa cu incepere de la ora 21.45 si poate fi urmarit pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport +.

bologna cagliari ponturi pariuri

Bologna

Rossoblu vine duoa doua infrangeri, dar au fost suferite in fata primelor doua clasate din Serie A, un 4-2 acasa cu AC Milan, partida in care a evoluat peste 40 de minute cu doi jucatori eliminati si in runda urmatoare un 3-0 cu Napoli in deplasare.

Ocupa locul 13 in campionatul italian cu 12 puncte, la 5 lungimi de zona retrogradarii si 6 de pozitiile europene, cu un succes in acest joc poate urca in prima parte a clasamentului.

Se descurca destul de bine pe Stadio Renato Dall'Ara unde in actualul sezon nu a pierdut decat in fata lui AC Milan, in rest a castigat cu Salernitana, Verona si Lazio, remizand 2-2 cu Genoa, poti incerca ponturi Serie A pe un rezultat pozitiv al sau.

Revin pentru acest joc dupa suspendare atat Adama Soumaoro cat si Roberto Soriano, cei doi jucatori eliminati in partida cu diavolul milanez.

Cagliari

Oaspetii sunt pe ultimul loc in Serie A cu doar 6 puncte dupa 10 runde, cu o eventuala victorie pot insa parasi zona retrogradarii si urca pana pe locul 15, avantajati si de jocul rezultetelor.

Vine dupa doua infrangeri un 3-0 pe Stadio Artemio Franchi din Florenta, respectiv 2-1 pe teren propriu cu AS Roma drept adversara, de altfel are o singura victorie stagionala, un 3-1 acasa contra Sampdoriei.

Deplasarile nu sunt punctul sau forte a suferit 3 infrangeri in 4 jocuri, marcand doar 3 goluri, din care doua pe Stadio Olimpico in fata lui Lazio.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Bologna (3-4-2-1): Skorupski – Soumaoro, Medel, Theate – Silvestri, Dominguez, Schouten, Hickey – Barrow, Soriano – Arnautovic.

Cagliari (3-5-2): Cragno – Zappa, Ceppitelli, Carboni – Bellanova, Deiola, Grassi, Marin, Lykogiannis – Pedro, Pavoletti.

Vezi aici toate cotele pentru Bologna – Cagliari!

Absenti.

Bologna: Kevin Bonifazi, Kingsley Michael – accidentati.

Cagliari: Dalbert, Sebastian Walukiewicz, Marko Rog, Paolo Farago, Martin Caceres, Nahuel Nandez – accidentati.

Istoric confruntari directe.

In sezonul precedent cele doua formatii si-au impartit punctele puse in joc, fiecare impunandu-se pe teren propriu. Cagliari nu a mai castigat de peste un deceniu pe Stadio Renato Dall'Ara, Bologna trecandu-si acasa in cont 6 victorii si 3 remize pe acest interval.

Ponturi pariuri Bologna – Cagliari – Lily84.

Bologna a avut evolutii destul de bune acasa, 3 victorii si o remiza, reusind sa castige in fata lui Lazio si a Veronei doua echipe in mare forma ale campionatului italian.

Nici cu AC Milan nu a dat o replica slaba, a egalat cu un jucator eliminat de la 2-0, iar apoi a rezistat pana pe final cu doi oameni in minus.

Cagliari a primit cel putin doua goluri in fiecare deplasare sustinuta in acest sezon de Serie A, nu o vad capabila sa reziste nici acum prea bine pe Stadio Renato Dall'Ara.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Netbet. Afla din articolul Cod bonus Netbet cum poti lua bonusul de 500 LEI la inregistrare!.

Pronostic Bologna – Cagliari: victorie Bologna & peste 1.5 goluri cota 2.20