Caută
Close this search box.

Bologna – Cagliari ponturi pariuri 31.10.2020

bologna - cagliari ponturi pariuri 31102020

Bologna o va infrunta in runda a 6-a din Serie A pe Cagliari, partida se va disputa sambata seara cu incepere de la ora 21.45 pe Stadio Renato Dall'Ara si poate fi urmarita in Romania pe Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus.

bologna - cagliari ponturi pariuri 31102020

Bologna.

Are un start foarte slab, dupa 5 etape jucate ros-albii au inregistrat 4 infrangeri si o singura victorie, fiind in acest moment pe locul 17 in Serie A, dar adversarii au fost unii redutabili: AC Milan, Lazio sau Sassuolo.

La mijlocul acestei saptamani a obtinut un succes in Cupa Italiei contra celor de la Reggina, totusi a avut nevoie de 70 de minute pentru a deschide scorul.

Sinisa Mihajlovic are mari probleme in ceea ce priveste defensiva, echipa sa a incasat cel putin un gol in fiecare meci din acest sezon, ajungand astfel la 35 de partide consecutive cu gol primit.

Cagliari.

Asemeni adversarei sale intampina reale probleme in defensiva, sarzii au incasat 10 goluri in 5 etape.

Trebuie insa mentionat ca 5 dintre acestea au fost primite in partida cu Atalanta.

Totusi Eusebio Di Francesco se pare ca a reusit sa regleze din mers unele nesincronizari ale formatiei sale, a castigat precedentele doua infruntari din campionat: 2-3 in deplasare Torino si 4-2 acasa in compania lui Crotone.

Nahitan Nandez, Razvan Marin si Marko Rog vor forma linia mediana a oaspetilor, in timp ce Sottil, Simeone si Joao Pedro vor fi in avanposturi.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Bologna (4-2-3-1): Skorupski – De Silvestri, Danilo, Tomiyasu, Hickey – Schouten, Svanberg – Orsolini, Soriano, Barrow – Palacio.

Cagliari (4-2-3-1): Cragno – Zappa, Walukiewicz, Godin, Lykogiannis – Marin, Rog – Nandez, Joao Pedro, Sottil – Simeone.

Absenti.

  • Bologna: Federico Santander, Mitchell Dijks, Andrea Poli, Andrea Skov Olsen – accidentati; Gary Medel – incert.
  • Cagliari: Zito Luvombo, Simone Pinna, Luca Ceppitelli – accidentati; Gsston Pereiro – incert.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cagliari a castigat in sezonul precedent partida de pe teren propriu, in timp ce pe Stadio Renato Dall'Ara, sarzii au obtinut o remiza.

Ponturi pariuri Bologna – Cagliari – Lily84.

Marea problema a ambelor formatii o reprezinta defensivele, incaseaza destul de lejer goluri.

In atac atat Bologna, cat si Cagliari se descurca destul de bine, au jucatori creativi, tehnici, care pot inscrie impotriva oricarui adversar.

Ma astept la goluri in ambele porti, in primul rand din cauza carentelor defensive, in doilea tinand cont de faptul ca Bologna a inscris in ultimele 7 partide de acasa, iar Cagliari in 7 din anterioarele 10 deplasari.

Pronostic Bologna – Cagliari: Bologna sansa dubla 1x & ambele inscriu – 2.35