Caută
Close this search box.

Bologna – Crotone ponturi pariuri 29.11.2020

Bologna - Crotone ponturi pariuri 29112020

Bologna si Crotone se vor infrunta duminica de la ora 16.00 pe  Stadio Renato Dall'Ara in cadrul etapei a 9-a din Serie A. Gazdele pornesc din postura de echipa favorita, statut pe care si-l vor si confirma la finalul celor 90 de minute ale jocului.

Bologna - Crotone ponturi pariuri 29112020

Bologna.

Gazdele ocupa locul 12 in Serie A cu 9 puncte cumulate dupa 8 partide, fiind la 4 lungimi de zona rosie a clasamentului, dar departe de obiectivul sau acela de a termina pe o pozitie europeana.

Echipa pregatita de Sinisa Mihajlovic are evolutii oscilante, acest fapt poate fi pus atat pe seama jucatorilor foarte tineri, cat si schimbarilor suferite vara aceasta, in plus in startul sezonului s-a confruntat cu probleme generate de Covid 19.

Fundasul scotian Aaron Hickey a revenit inca de la meciul de Cupa cu Spezia de miercuri. Sinisa Mihajlovic se poate baza, in lipsa lui Frederico Santander, pe cei mai importanti oameni ofensivi: Musa Barrow, Roberto Soriano, Rodrigo Palacio si Ricarrdo Orsolini.

Crotone.

Nou promovata in Serie A ocupa ultimul loc cu doar doua puncte dupa primele 8 etape, avand cu doar 6 goluri cel mai slab atac.

Singurele puncte au fost obtinute pe terenul lui Torino, 0-0, plus 1-1 acasa in compania lui Juventus Torino.

Aceasta serie de 11 meciuri fara victorie, 8 esecuri si 3 remize este cea mai neagra din sezonul 2017/2018.

Salvatore Molina revine dupa infectarea cu noul coronavirus, in aceiasi situatie este si fundasul Sebastiano Luperto care si-a ispasit perioada de suspendare.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile

Bologna (4-2-3-1): Skorupski – De Silvestri, Danilo, Tomiyasu, Hickey – Medel, Svanberg – Orsolini, Soriano, Barrow – Palacio.

Crotone (3-5-2): Cordaz – Magallan, Marrone, Luperto – Molina, Petriccione, Cigarini, Benali, Reca – Messias, Simy.

Absenti.

Bologna: Federico Santander, Mitchell Dijks.

Crotone: Vladimir Golemic – incert; Andrea Rispli – accidentat.

Istoric confruntari dircte.

Cele doua formatii s-au infruntat ultima data in anul 2018 intr-un meci de cupa, castigat de Bologna cu scorul de 3-0.

Ponturi pariuri Bologna – Crotone – Lily84.

Bologna evoleaza destul de bine pe Stadio Renato Dall'Ara in fata unor formatii din a doua parte a clasamentului, ma astept la o prestatie ambitioasa si acum.

Crotone de regula nu ridica mari probleme in ofensiva, in aceste conditii gazdele isi pot pune in valoare cei mai eficienti oameni din atac construind in liniste.

Oaspetii au pierdut 4 din ultimele 5 deplasari, in toate infrangerile au incasat cel putin doua goluri.

Gazdele vor profita de problemele oaspetilor, inca neacomodati cu rigorile primului esalon si se va impune marcand cel putin de doua ori.

Pronostic Bologna – Crotone: victorie Bologna & peste 1.5 goluri cota 1.98