Bologna – Lazio ponturi pariuri 27.02.2021

Cu incepere de la ora 19:00, Bologna va primi vizita formatiei Lazio, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 24 de Serie A. Meciul va fi gazduit de Stadionul „Renato Dall'Ara” din Bologna si va fi transmis de programele DigiSport 4, TelekomSport 4 si LookSport 3.

Bologna.

E pe locul 12 in Serie A, avand 25 de puncte, cu 1 mai putin decat Genoa, echipa de pe locul 11. E neinvinsa in ultimele 3 runde, 1 victorie si 2 remize, victoria venind cu scorul de 3:0, pe terenul Parmei, in timp ce remizele au fost cu scorul de 1:1, cu Beneventos si Sassuolo. Cu Sassuolo a marcat in minutul 17, prin Soriano, meci distrus de arbitru si de Var in minutul 30, cand l-au eliminat pe Hickey, dupa un fault mai putin dur decat au considerat acestia.

Lazio.

Se afla pe pozitia a 6-a in campionatul italian de fotbal, obtinand pana acum 43 de puncte, acelasi numar de puncte pe care le-a obtinut si Atalanta. Are 1 singur pas gresit in ultimele 8 runde, pierzand in deplasare cu Inter, scor 3:1.

S-a impus insa in ultimul joc de campionat, acasa, cu Sampdoria, scor 1:0, fiind insa invinsa in ultimul meci, cel de Liga Campionilor, cu Bayern Munchen, scor 4:1, 1.72 fiind cota la 3+ la Betano, una dintre acele case de pariuri cu cele mai mari cote.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Bologna (4-2-3-1): Skorupski; Dijks, Soumaoro, Danilo, De Silvestri; Svanberg, Schouten; Sansone, Soriano, Orsolini.
Lazio (3-5-2): Reina; Musacchio, Acerbi, Patric; Marusic, Luis Alberto, Leiva, Milinkovic, Lazzari; Correa, Immobile.

Absenti.

Bologna: Santander (accidentat), Medel (accidentat), Farago (accidentat), Tomiyasu (accidentat), in timp ce Hickey (suspendat).
Lazio: Escalante (suspendat), Luis Felipe (accidentat), Strakosha (accidentat), Radu (accidentat).

Istoric Confruntări Directe

In ultimele 5 confruntari directe s-au inregistrat 3 victorii Lazio si 2 remize. Meciul din turul campionatului a fost castigat de Lazio cu scorul de 2:1, meci cu probleme de arbitraj, Luis Alberto si Immobile marcand pentru capitolini, golul echipei rossoblu fiind reusit de Lorenzo De Silvestri.

Ponturi pariuri Bologna – Lazio -> Ramses90.

Lazio nu s-a prezentat prea bine cu Bayern Munchen, iar echipa pare sa fie afectata de acest program aglomerat, vitalitatea jucatorilor nefiind prea buna, Lazio nereusind sa faca fata adversarului.

Iar avand in vedere acest lucru, dar si situatia accidentatilor si forma sportiva proasta a fundasilor, merg pe gol marcat de Bologna, un gol care sa vina pana in minutul 80:00, Bologna ridicandu-si in ultima vreme nivelul jocului, venind dupa 3 rezultate pozitive la rand.

Bologna a marcat in ultimele 8 meciuri jucate pe teren propriu, fiind o formatie care cam pierde greu acasa si in special doar cu echipe de top 5, Bologna acasa avand 19 goluri marcate in 11 jocuri.

Pronostic Bologna – Lazio & Cota: Bologna marcheaza inainte de min. 80:00, Da– 1.50