Bologna – Sassuolo ponturi pariuri 08.07.2020

Stadio Renato Dall'Ara va gazdui miercuri seara cu incepere de la ora 22.45 partida dintre Bologna si Sassuolo. Ambele formatii traverseaza o perioda foarte buna, inscriu destul de lejer, din acest motiv ma astept la un meci spectaculos cu multe reusite pe tabela de marcaj.

Bologna Sassuolo ponturi pariuri 08 07 2020

Bologna.

Vine dupa un succes de senzatie reusit pe terenul lui Inter, condusa cu 1-0 si un jucator eliminat a reusit sa egaleze, pentru ca in minutul 80 Musa Barrow sa semneze golul victoriei. Cu cele 3 puncte de pe Giuseppe Meazza se apropie la 5 lungimi de AC Milan si poate spera la o calificare in preliminariile Europa League.

O victorie in acest meci ar fi importanta, deoarece pana la final o asteapta partide dificile cu AC Milan, Napoli si Atalanta.

Riccardo Orsolini este cel mai prolific jucator al sau cu 8 goluri marcate sezonul acesta, urmatorii in aceasta ierarhie sunt Rodrigo Palacio si Musa Barrow, fiecare cu cate 6 reusite.

Sassuolo.

Asemeni adversarei sale spera intr-o calificare europeana, dar mai sunt 8 etape si orice punct castigat conteaza. Vine dupa o victorie, 4-2 acasa cu Lecce, a fost al doilea succes consecutiv in Serie A si a 4-a partida la rand fara esec.

Se bazeaza pe trio-ul Domenico Berrardi – Francesco Caputo – Jeremie Boga, care a marcat 37 de goluri in acest sezon din totalul de 55 ale echipei.

Se poate spune ca se descurca destul de bine in deplasare deoarece a suferit doar 3 infrangeri din ultimele 11 intalniri jucate pe teren strain, iar in precedentele 4 a inscris 9 goluri.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Bologna (4-3-3): Skorupski – Tomiyasu, Danilo, Bani, Dijks – Dominguez, Medel, Schouten – Orsolini, Barrow, Sansone.

Sassolo (4-2-3-1): Consigli – Muldur, Santos, Ferrari, Kyriakopoulos – Locatelli, Bourabia – Berardi, Defrel, Boga – Caputo.

Vezi toate cotele pentru Bologna – Sassuolo!

Absenti.

  • Bologna: Andrea Poli, Ibrahima Mbaye, Federico Santander,  Andreas Skov Olsen – accidentati; Roberto Soriano – suspendat.
  • Sassuolo: Filip Djuricic – suspendat; Pedro Obiang, Filippo Romagna – accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • Partida tur a fost castigata de Sassuolo cu scorul de 3-1, insa pana la acest succes Bologna era neinfranta in ultimele 7 meciuri directe, interval in care a obtinut 5 victorii si 3 remize.

Pontul la partida Atalanta – Sampdoria: cota 1.75!

Ponturi pariuri Bologna – Sassuolo  – Lily84.

Oaspetii sunt dupa Atalanta cea mai spectaculoasa echipa din Serie, in partidele sale se inscriu in medie 3.6 goluri, nici Bologna nu este insa mai prejos la acest capitol cu o medie 3 goluri.

Precedentele 4 meciuri directe au adus cel putin 3 reusite pe tabela de marcaj, iar acum cele doua formatii traverseaza din punct de vedere ofensiv un moment de maxima inspiratie.

Oaspetii vin dupa 4 meciuri in care s-au inscris minim 4 goluri, in 3 dintre acestea au fost 6 reusite, nu vad de ce nu s-ar mentine si acum acesta statistica.

Pronostic Bologna – Sassuolo: Peste 2.5 goluri- 1.55