Bologna – Sassuolo ponturi pariuri 15.05.2022

Forma Flavius08: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Flavius08
Procentaj: 58%
Castigate: 14/24
Unitati: 68

Stadio Renato Dall'Ara va găzdui duminică, cu începere de la ora 13:30 partida dintre Bologna şi Sassuolo. Cele două formaţii îşi vor măsura forţa în cadrul etapei cu numărul 37 din Italia – Seria A.

bologna sassuolo ponturi pariuri

Bologna

Bologna traversează o perioadă relativ bună pentru o echipă de calibrul ei suferind o singură înfrângere în ultimele 5 etape, aceştia au acumulat un total de 6 puncte şi un bilanţ de o victorie şi 3 remize.

Cel mai periculos jucător al “roș-albaștriilor” este atacantul de origine austriacă, Marko Arnautovic, în vârstă de 32 ani, acesta fiind golgheterul echipei cu 14 reuşite în 32 prezenţe.

Echipa se află în a doua jumătate a clasamentului, ocupând poziţia a 13-a cu un total de 43 puncte în 36 etape. Vine după un eşec, în deplasare, împotriva celor de la Venezia, rezultatul final fiind 4-3.

Sassuolo

Sassuolo ocupă o poziţie mai bună faţă de rivala de astăzi, locul 11, acumulând un total de 47 puncte şi un bilanţ de 12 victorii, 11 remize şi 13 eşecuri.

Echipa se poate lăuda cu un trio ofensiv eficient, care înscrie multe goluri. Berardi Domenico, Raspadori Giacomo şi Scamacca Gianluca au înscris împreună 38 goluri.

“Cei Negri și Verzi” prestează un joc solid în deplasare, din cele 18 meciuri disputate au acumulat un total de 23 puncte.

Vin după o partidă spectaculoasă în care s-au marcat numai puţin de 7 goluri, în deplasare, împotriva celor de Napoli. Nu au avut nicio şansă în faţa acestora, rezultatul final fiind 6-1.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Bologna (3-5-2): Skorupski; Soumaoro, Medel, Theate; De Silvestri, Dominguez, Schouten, Soriano, Hickey; Barrow, Arnautovic.

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Ayhan, Ferrari, Rogerio; Lopez, Frattesi; Berardi, Raspadori, Traore; Scamacca.

Absenţi

Bologna: Dijks, Michael.

Sassuolo: Kyriakopoulos, Obiang.

Istoric confruntări directe

Ultima confruntare directă a avut loc în turul acestui sezon, în runda a 19-a, acolo unde Bologna s-a impus fără mari probleme, rezultatul final fiind 3-0.

Bologna – Sassuolo ponturi pariuri – Flavius08

Sassuolo are un golaveraj 61 goluri marcate şi 62 goluri primite în deplasare, având a doua cea mai mare medie de goluri per meci din campionat (3.4), după Lazio. Doar 8 partide din 36 disputate au avut un rezultat final de sub 2.5 goluri.

Doar în 3 partide din ultimele 10 confruntări directe NU au reuşit ambele echipe să înscrie cel puţin un gol şi cifra rezultatului final NU a fost de peste 2.5 goluri.

Deşi Bologna nu este o echipă care înscrie multe goluri, mă aştept ca în această partidă să reuşească acest lucru, ţinând cont de faptul că defensiva celor de la Sassuolo oferă multe spaţii libere, stilul de joc al echipei fiind unul foarte ofensiv.

În opinia mea, vom avea parte de un meci spectaculos, în care se vor marca multe goluri, aşa cum ne-au obişnuit cele două din istoria întâlnirilor directe. Tind să cred că oricare îşi poate adjudeca victoria, fiind un meci fără miza din moment ce ambele nu mai au şanse la locurile europene, dar nici nu pot retrograda.

Pentru acest duel am ales să mizez pe un pariu combo pe goluri, care poate fi pariat la casa de pariuri SUPERBET. Accesează articolul superbet bonus fără depunere pentru a vedea cum poţi obţine 500 RON gratis.

Pronostic Bologna – Sassuolo: Ambele echipe înscriu & Interval 3-6 goluriCOTĂ 1.85

Leave a Comment: