Borac Banja Luka – CFR Cluj ponturi pariuri 13.07.2021

borak banja luka cfr cluj ponturi pariuri

Liga Campionilor a pornit la un nou drum, pentru sezonul 2021-2022. Nici bine nu s-a incheiat Campionatul European ca atentia noastra este indreptata catre alte evenimente fotbalistice importante. Atsfel, marti seara ochii microbistilor de la noi vor urmari, fara indoiala, evolutia echipei noastre, CFR Cluj, in deplasarea de la Borac Banja Luka.

borak banja luka cfr cluj ponturi pariuri

Dupa o victorie din tur, insa cu gol primit, clujenii spera la o noua partida reusita care sa aduca o calificare in urmatorul tur preliminar. Va fi nevoie, insa, de ambitie, de determinare si de goluri, caci doar golurile ne pot aduce linistea calificarii. Meciul se va juca pe stadionul din localitate si va fi arbitrat de elvetianul U. Schnyder. Voi juca acest meci la Betano si daca te intereseaza case de pariuri cu cele mai mari cote, viziteaza articolul de aici.

Borac Banja Luka.

A castigat titlul in Bosnia, devansand cu 2 puncte pe Sarajevo, dupa ce acestia din urma au condus o buna parte a campionatului. Joaca aceasta dubla mansa cu speranta calificarii pe care i-o da golul marcat in deplasare, stiut fiind faptul ca echipa evolueaza foarte bine pe teren propriu.

A jucat un singur amical inaintea dublei cu CFR Cluj, invingand cu 1-0 pe Mura din Slovenia, o echipa net inferioara echipei din Romania. Insa spiritul de lupta si faptul ca bosniecii sunt recunoscuti a nu renunta niciodata sunt atuurile echipei pentru aceast runda.

CFR Cluj.

Sumudica a luat echipa din mers si a incercat sa schimbe cate ceva tot treptat. Dupa ce si-a adjudecat titlul, CFR a ramas fara antrenor, Edi Iordanescu parasind echipa. Oficialii ardeleni s-au miscat repede si bine, indraznesc a spune, aducandu-l pe Sumudica, recunoscut pentru felul in care stie sa-si motiveze jucatorii.

Sta la adapostul victoriei din tur, una destul de concludenta, 3-1, insa asta nu va fi suficient. Ardelenii trebuie sa marcheze pentru a avea un meci linistit si lipsit de presiune.

A pierdut supercupa in weekend, fiind invinsa de Craiova la penaltyuri, dar asta poate constitui o sursa motivationala pentru a arata tuturor ca echipa are valoare.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Borac Banja Luka: Kukic – Osmic, Devedzic, Ilic, Beganovic – Saletovic, Miksovic – Ziljkic, Husejinovic, Maksimovic – Beganovic.

CFR Cluj: Arlauskis – Denis Ciobotariu, Mario Camora, Mike Cestor, Rachid Bouhenna – Alexandru Paun, Ciprian Deac, Jonathan Rodriguez, Ovidiu Hoban, Valentin Costache – Bilel Omrani.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

  • Partida din tur a fost singura intalnire dintre cele doua echipe.

Ponturi pariuri Borac Banja Luka – CFR Cluj – zamy_bz

Valoare este clar de partea echipei de la noi, iar meciul lor va fi mult mai usor daca vor reusi sa inscrie. Ma astept la un meci deschis, in care ardelenii sa incerce sa marcheze destul de repede pentru a potoli elanul oaspetilor. De altfel, daca privim pe statistici, CFR a reusit sa marcheze in fiecare din ultimele 5 deplasari.

Si gazdele vor incerca sa puna presiune pe echipa ardeleana, iar lipsa experientei la nivel european ii poate face sa lase spatii in defensiva de care jucatorii nostri sa profite. Ne putem astepta si la un meci cu multe cartonase, insa pronosticul meu pentru aceasta partida este ca ardelenii vor marca in prima repriza, la o cota de 1.65!

Pronostic Borac Banja Luka – CFR Cluj: CFR Cluj marcheaza in prima repriza – 1.65!