Bordeaux – Lens ponturi pariuri 16.05.2021

bordeaux lens ponturi pariuri

Duminica seara de la ora 22:00, Bordeaux va primi vizita lui Lens, intr-un meci cu miza importanta pentru ambele echipe. Citeste cateva date statististice interesante si vezi pontul pe care il propun.

bordeaux lens ponturi pariuri

Gazda meciului arbitrat de E. Watellier, va fi Matmut Atlantique din Bordeaux, o arena foarte cocheta. K-boom v-a pregatit pentru acest duel un pronostic cu cota 1.95, pe care il va juca la Winmasters.

Bordeaux.

Vine dupa un esec in deplasarea de la Nantes, cu scor umilitor de 3-0, acest meci aratand de fapt si situatia echipei care nu trece printr-o perioada foarte roz. Se afla pe locul 15 in clasamentul Ligue 1, cu 39 de puncte stranse, dar inca mai are emotii pentru ramanerea pe prima scena a fotbalului francez.

A reusit sa castige o singura data in ultimele 5 runde jucate, impotriva lui Rennes, cu scorul de 1-0. Aceasta este de fapt si singura victorie din ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu.

Ui-jo Hwang este cel mai bun marcator al echipei, acesta avand pana acum 11 „boabe” si 3 pase de gol.

Lens.

Se afla in scadere de forma legand deja 2 infrangeri, cu principalele candidate la castigarea titlului de campioana, Lille si PSG. Inainte de aceste 2 „rosii” ajunsese la 6 meciuri consecutive fara infrangere cu 3 victorii si 3 rezultate de egalitate.

Spre deosebire de adversara din aceasta seara, Lens lupta pentru o pozitie care duce in cupele europene, aflandu-se in lupta directa cu Rennes si Marseille, toate cele 3 fiind despartite de un singur punct.

Cel mai prolific jucator al echipei este congolezul Gael Kakuta, care se afla la egalitate de goluri cu sud-coreanul lui Bordeaux.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Bordeaux (4-2-3-1): Costil – Kwateng, Mexer, Baysse, Benito – Basic, Seri – Adli, Mara, Preville – Ui-Jo.
Lens (3-4-1-2) : Leca; Medina, Bade, Gradit; Clauss, Doucoure, Fofana, Costa; Kakuta; Kalimuendo, Ganago.

Absenti.

  • Bordeaux: Bakwa, Ben Arfam Kalu, Koscielny si Otavio
  • Lens: Diallo, Haidara, Michelin, Oudjani, Sotoca si Sylla.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost cea din turul campionatului, si s-a terminat cu victoria lui Lens, cu scorul de 2-1.

Ponturi pariuri Bordeaux – Lens – K-boom.

In ciuda cotelor oferite de bookmakeri, destul de echilibrate, ma astept ca echipa oaspete sa reuseasca sa se impuna. Am ales totusi sa pariez pe un pronostic mai sigur, pe goluri, pe care il voi juca la Winmasters, si va sfatuiesc sa il combinati cu alte pronosticuri de azi oferite de colegii mei. Acesta consta in faptul ca trebuie sa avem minim 3 goluri in meci.

Cu siguranta nu vom vedea o partida monotona si vom avea parte de goluri atat in prima repriza, cat si in total. Atat Se vor intalni 2 echipe care au nevoie de cele 3 puncte, motiv pentru care cu siguranta „vor iesi la joc” si vor incerca sa isi impuna ritmul de joc. In 7 din precedentele 8 partide jucate de echipa gazda am avut parte de peste 2.5 goluri. De asemenea Lens a ajuns la 3 meciuri la rand cu minim 3 goluri. In ultimele 10 confruntari directe s-au marcat cel putin 3 goluri in 8 din acestea.

Pronostic Bordeaux – Lens: Peste 2.5 goluri in meci – 1.95.