Caută
Close this search box.

Bordeaux – Reims ponturi pariuri 31.10.2021

bordeaux reims ponturi pariuri

Cu o singura victorie de-a lungul acestui sezon, Bordeaux este in cautarea unui nou succes pe teren propriu in cadrul rundei cu numarul 12 unde in aceasta dupa-amiaza primeste vizita alb-rosilor de la Reims. Se anunta o confruntare extrem de echilibrata intre locurile 16 si 17 din campionat la care eu unul ti-am pregatit un pariu la piata de goluri pe care il poti gasi in avancronica de mai jos.

Bordeaux.

Asa cum a afirmat la inceputul sezonului, fostul selectioner al Elvetiei, Vladimir Petkovic, are nevoie de timp pentru a-si impune filosofia la nivelul echipei, insa conform celor 11 etape, Bordeaux are o singura victorie la activ, iar lupta se da din pacate in zona retrogradarii.

Gazdele se afla asadar intr-un moment destul dificil daca judecam dupa faptul ca au obtinut o singura victorie pana acum, iar locul de baraj se afla la 3 puncte distanta. Ultimele 5 runde au adus o singura infrangere pentru Bordeaux, singurul lucru bun de altfel, dar restul s-au incheiat la egalitate, chiar si ultimele doua jocuri dupa pauza competitionala.

Vorbim asadar de doua remize cu Nantes si Lorient, scor 1-1, formatii aflate in prima jumatate a clasamentului si care au reusit sa marcheze abia in ultimele 15 minute ale jocului, fiind intr-adevar o problema de concentrare la nivelul trupei lui Petkovic.

Reims.

Aflata exact pe urmatoarea pozitie din clasament fata de formatia gazda, trupa condusa de la margine de spaniolul Garcia se lupta si ea pentru iesirea din zona crepusculara a clasamentului, insa nici in cazul oaspetilor, forma de moment nu este prea buna.

Adunand un total de 11 puncte din tot atatea jocuri, elevii lui Garcia au bifat totusi doua victorii de-a lungul acestui sezon, ultima chiar la finalul lunii precedente, scor 3-1 impotriva celor de la Nantes.

De atunci au urmat 3 jocuri fara victorie pentru Reims care a strans un singur punct dintr-un total de 9, fapt datorat remizei cu Brest din deplasare, scor 1-1.

A cedat inexplicabil in ultima etapa, cea de pe teren propriu contra lui Troyes, unde desi a deschis scorul in primele 6 minute ale partidei, a pierdut in final cu 1-2, la capatul unei partide dominate in profunzime la nivel ofensiv, dar iata ca lipsa de inspiratie le-a adus o noua infrangere in clasament.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bordeaux (4-3-2-1): Costil; Kwateng, Rode Gregerson, Koscielny, Mangas; Otavio, Oudin, Adli; Briand; Elis, Dilrosun

Reims (4-4-2): Rajkovic; Doucoure, Abdelhamid, Faes, Konan; Flips, Matusiwa, Cassama, Donis; Van Bergen, Toure

Absenti.

  • Bordeaux:
  • Reims:

Istoric Confruntari Directe.

  • Am avut parte de spectacol la precedentele confruntari din sezonul trecut unde oaspetii au avut mereu de castigat. Reims s-a impus chiar pe aceasta arena cu scorul de 3-1, in timp ce Bordeaux si-a luat revansa in retur si a trecut la limita cu scorul de 2-1.
  • Citeste articolul bonus fara depunere Maxbet si vezi cum poti accesa suma de bani propusa de agentia de pariuri.

Ponturi pariuri Bordeaux – Reims -> Andrew.

Am o favorita la jocul de la Bordeaux unde ma astept ca Reims sa ajunga la a 5-a deplasare consecutiva in care marcheaza, mizand pe un interval de 1-2 goluri in favoarea alb-rosilor. Te invit sa pariezi acest pronostic si pe biletul zilei cota 2.

Bordeaux a incasat 22 de goluri in cele 11 etape, acest lucru insemnand o medie de 2 goluri per meci, iar cum situatia din clasament nu este roz in dreptul oaspetilor, avem toate sansele sa asistam la o incercare din partea alb-rosilor de a pleca cu cel putin un punct de pe Matmut Atlantique.

Reims are un golaveraj destul de slab de 12 la 14, insa conform ultimelor 5 runde din deplasare, alb-rosii au marcat in 4 dintre acestea, chiar si pe terenul celor de la Lille sau Rennes. A fost mult mai activa decat Brest in ultima deplasare, formatie ce se lupta si ea pentru evitarea retrogradarii, astfel ca intervalul de 1-2 goluri merge la sigur din moment ce Bordeaux traverseaza un moment deloc pozitiv.

Pronostic Bordeaux – Reims: 1-2 goluri Reims – 1.60