Bordeaux – Rennes ponturi pariuri 02.05.2021

bordeaux rennes ponturi pariuri

Arena Matmut Atlantique gazduieste in aceasta etapa confruntarea intre Girondins Bordeaux si Stade Rennais. Duelul celor doua echipe are loc duminica, incepand cu ora 14:00. Reusesc oaspetii sa profite de forma foarte slaba a gazdelor si sa obtina al 4-lea succes consecutiv? Urmareste acest articol pentru a vedea propunerea mea.

bordeaux rennes ponturi pariuri

Bordeaux.

Traverseaza o perioada extrem de slaba, cu 11 esecuri suferite in ultimele 13 meciuri de Ligue 1. Are mari probleme in defensiva, in fiecare din precedentele 5 runde incasand cel putin 3 goluri.

Tom Lacoux este din nou disponibil, insa Jean Michael Seri este suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Koscielny si Otavio raman in continuare indisponibili din cauza accidentarilor.

Samuel Kalu a revenit dupa accidentare in partida cu Lorient si a jucat circa 40 de minute. Sunt sanse insemnate ca atacantul nigerian sa fie trimis pe teren inca din primul minut in aceasta partida.

Rennes.

Este in mare forma. In ultima runda s-a impus cu un neverosimil 5-1 in fata celor de la Dijon. Este a 5-a victorie pe care o obtine in precedentele 6 etape de Ligue 1.

Aguerd, Damien Da Silva si Guirassy sunt din nou disponibili dupa ce in partida din etapa trecuta toti 3 au fost suspendati pentru cumul de cartonase galbene. Cel putin 1 din cei 3 jucatori are sanse mari sa prinda primul 11.

Jonas Martin ramane in continuare in afara lotului din cauza accidentarii.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bordeaux (4-2-3-1): Costil – Sabaly, Mexer, Baysee, Benito – Basic, Lacoux – Oudin, Adli, Kalu – Hwang.

Rennes (4-3-3): Gomis – Traore, Da Silva, Aguerd, Truffert – Camavinga, N'Zonzi, Tait – Terrier, Guirassy, Doku.

Absenti.

  • Bordeaux: Seri, Otavio, Koscielny.
  • Rennes: Jonas Martin.

Istoric Confruntari Directe.

  • In ultimele 6 intalniri directe, Rennes s-a impus de 4 ori, Bordeaux o data, iar 1 meci s-a incheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Bordeaux – Rennes – ionel_iulian94.

La ponturi si pariuri Ligue 1 de duminica iti recomand pronosticul total goluri peste 2.5 in disputa Bordeaux – Rennes.

Pentru ca in confruntarea de pe Matmut Atlantique sa se dea minimum 3 goluri, cota este 1.94 la MaxBet. Daca esti un parior care prefera sa joace de pe telefon atunci iti recomand articolul Top Case de pariuri mobil!

Aceasta partida aduce fata in fata echipa cu una dintre cele mai slabe defensive din ultimele etape (Bordeaux a primit minimum 3 goluri in fiecare din ultimele 5 jocuri) si echipa cu una dintre cele mai bune ofensive din ultimele runde (formatia pregatita de Bruno Genesio are o medie de aproape 3 goluri marcate/meci pentru ultimele 5 runde).

Pronostic Bordeaux – Rennes & Cota: Total goluri peste 2.5 – 1.94