Bordeaux – Strasbourg ponturi pariuri 23.01.2022

bordeaux strasbourg ponturi pariuri

Doua dintre cele mai spectaculose formatii din Ligue 1 se infrunta in aceasta dupa-amiaza de la ora 16:00 pe Matmut Atlantique, fiind vorba de intalnirea dintre Bordeaux si Strasbourg. Oaspetii sunt considerati fara indoiala reveletaia acestui sezon de Ligue 1 si cu siguranta vor sa bifeze un nou succes in campionat, in timp ce gazdele se scufunda tot mai mult in zona rosie a clasamentului.

Bordeaux.

Vazut ca un salvator pentru banca lui Bordeaux, Vladimir Petkovic nu a impresionat prin rezultatele inregistrate in acest sezon si are sanse tot mai mici sa continue ca principal al lui Girondins.

Deplasarea de la Rennes a semnat cea mai grea infrangere pentru Bordeaux, scor 0-6, desi mai bine de 4 goluri le-a incasat in ultima jumatate de ora, avand probleme serioase in axul defensiv acolo unde a cedat de cele mai multe ori in campionat, cca 50 de goluri primite.

A fost a 3-a infrangere consecutiva pentru Bordeaux care a ajuns pe locul 19 in Ligue 1 cu un total de 17 puncte, fiind la egalitate cu Lorient, echipa aflata pe locul de baraj si la unul singur in spatele lui Clermont.

Strasbourg.

In tabara oaspetilor, situatia se prezinta complet diferit pentru echipa lui Stephan care se bucura de a 3-a victorie consecutiva in 2022 in Ligue 1 dupa ce s-a impus in deplasarea de la Clermont, scor 2-0, la capatul unui joc dominat in intregime de alb-albastrii.

Cu 35 de puncte stranse in acest sezon, Strasbourg sa mandreste cu pozitia a 4-a in acest moment in Ligue 1, fiind la doar 4 puncte distanta de Liga Campionilor, insa consider ca reprezinta o palarie mult prea mare in acest moment pentru formatia alb-albastra.

Cu un golaveraj de 41 la 25, formatia lui Stephan se afla pe locul 2 in clasamentul formatiilor dpdv ofensiv, fiind intrecuta doar de PSG cu un singur gol in plus, fiind de departe sezonul celor de la Strasbourg.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bordeaux (4-4-2): Poussin – Pembele, Gregersen, Mexer, Mangas – Oudin, Adli, Lacoux, Elis – Naing, Hwang

Strasbourg (3-5-2): Sels – Sissoko, Nyamsi, Perrin – Guilbert, Prcic, Aholou, Thomasson, Caci – Ajorque, Gameiro

Absenti.

  • Bordeaux:
  • Strasbourg:

Istoric Confruntari Directe.

  • La inceputul lunii decembrie, cele doua formatii s-au intalnit in partida tur de campionat unde Strasbourg a facut spectacol si s-a impus fara emotii cu scorul de 5-2.
  • Citeste articolul Betano bonus fara depunere si vezi cum poti obtine suma de bani oferita de aceasta casa de pariuri.

Ponturi pariuri Bordeaux – Strasbourg -> Andrew.

Data fiind situatia din cele doua tabere, ma astept la un nou rezultat pozitiv in dreptul oaspetilor care nu cred ca pot pierde aceasta deplasare, mizand in sansa dubla pe Strasbourg, dar si pe cel putin 2 goluri in meci.

Bordeaux arata foarte rau in spatiul defensiv acolo unde a incasat nu mai putin de 10 goluri in partidele din 2022.

Desi a pierdut doar cu 0-1 pe teren propriu in fata lui Marseille, a fost dominata la toate capitolele si cred ca acest lucru se va intampla si in aceasta runda.

10 din cele 11 jocuri ale lui Bordeaux pe teren propriu au avut cel putin 2 goluri pe tabela.

Strasbourg este pe val dupa rezultatele inregistrate in acest sezon, dar cu precadere in 2022 si are toate sansele sa plece neinvinsa de pe terenul penultimei clasate.

A fost la carma jocului in toate cele 3 runde si nu cred ca acest lucru se va schimba tocmai pe terenul lui Bordeaux. A castigat fara emotii in tur si o poate face si acum. 8 din cele 10 deplasari ale oaspetilor s-au incheiat cu minim 2 goluri pe tabela.

Pronostic Bordeaux – Strasbourg: X2&2+ – 1.60