Caută
Close this search box.

Bosnia – Polonia ponturi pariuri 07.09.2020

Bosnia Hertegovina va infrunta Polonia in a doua etapa din Nations League, iar victoria este singura optiune. Partida se va desfasura luni seara cu incepere de la ora 21.45 pe Stadionul Bilino Polje din Zenica.

Bosnia Polonia ponturi pariuri 07092020

Bosnia Hertegovina.

Baietii lui Dusan Bajevic au scos o remiza in deplasare contra Italiei, au deschis scorul prin Edin Dzeko dar s-au vazut egalati de golul lui Stefano Sensi.

S-a calificat in prima urma valorica a Nations League dupa ce a terminat pe primul loc in editia precedenta a acestei competitii intr-o grupa din care au mai facut parte Irlanda de Nord si Austria, reusind 3 victorii si o remiza.

Nu a reusit insa aceiasi performanta si in calificarile pentru europene cand a terminat doar pe locul 4 dupa Italia, Finlanda si Grecia, ratand astfel prezenta la EURO.

Doar doi jucatori evolueaza in competitia interna, ceilalti provin de la echipe din Turcia, Ungaria, Anglia sau Croatia.

Polonia.

In primul meci din grupa a avut un adversar extrem de dificil, Olanda, pe care a infruntat-o in deplasare si a pierdut la limita cu scorul de 1-0.

A fost doar a doua infrangere din ultimele 12 meciuri jucate, precedenta data din urma cu un an, 2-0 in deplasare cu Slovenia, a obtinut 8 victorii si doua remize in acest interval.

Fara Robert Lewandowski in atac, Arkadiusz Milik si Krzysztof Piatek se dueleaza pentru postul de titular.

Se descurca foarte bine in deplasare, pe langa cele doua esecuri amintite in ultimii 5 ani, a mai suferit unul singur in Danemarca, marcand cel putin un gol in 14 din precedentele 17 partide disputate pe teren strain.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Bosnia (4-2-3-1): Sehic – Cipetic, Sunjic, Sanicanin, Kolasinac – Cimirot, Hadziahmetovic – Visca, Gojak, Hodzic – Dzeko.


Polonia (4-4-1-1): Szczesny – Kedziora, Glik, Bednarek, Bereszynski – Szymanski, Klich, Krychowiak, Jozwiak – Zielinski – Piatek.

 

Vezi toate cotele pentru Bosnia – Polonia !

Absenti.

  • Bosnia: Miralem Pjanic, Ognjen Vranjes, Izet Hajrovic.
  • Polonia: Robert Lewandowski, Kristof Moncinski, Thiago Cionek.

Istoric Confruntari Directe.

  • Este primul meci oficial intre cele doua reprezentative.

Ponturi pariuri Bosnia -Polonia – Lily84.

Cu Robert Lewandowski titular Polonia capata o cu totul alta anvergura, dar fara atacantul lui Bayern Munchen isi pierde drastic din eficacitate in fata portii adverse.

Nu trebuie uitati insa Arkadiusz Milik si Krzysztof Piatek, doua varfuri bune, care pot oricand specula o greseala a defensivei.

Totusi Bosnia este o echipa solida, omogena, care face excelent faza de atac, are trasee bine stabilite la capatul carora se afla de regula Edin Dzeko, iar atacantul Romei nu iarta in fata portii.

Mizez pe un rezultat pozitin obtinut de gazde in acest meci, dar nu fara goluri marcate, ambele formatii au jucatori inventivi ce pot surprinde oricand prin actiuni individuale.

Pronostic Bosnia – Polonia : Bosnia sansa dubla 1x & peste 1.5 goluri – 2.23