Botosani – Astra ponturi pariuri 10.07.2020

botosani - astra ponturi pariuri 11122020

Meciul Botosani – Astra deschide runda cu numarul 7 din play-off-ul Ligii 1. VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun, dar si alte informatii utile! Cota 1.85 la agentia de pariuri sportive online Superbet!

botosani - astra ponturi pariuri

Botosani.

Vine dupa remiza de la FCSB (1-1; golul moldovenilor a fost marcat de Tiganasu). Enriko Papa a vazut cartonasul rosu in meciul cu FCSB si va fi suspendat pentru jocul de vineri.

Inainte de startul acestei runde se clasa pe locul 5 cu 28 de puncte, cu doar 1 punct mai putin decat ocupanta locului 3 (ultima pozitie care asigura participarea in Europa League) si adversara din aceasta partida, Astra.

Bilantul pentru cele 6 runde disputate pana acum se prezinta astfel: 1 succes, 2 egaluri, 3 infrangeri si un golaveraj de 6:8. In 3 din precedentele 4 meciuri pe care le-a jucat pe propriul teren a marcat, dar a si primit gol.

statistici botosani - astra

Sursa foto: soccerway.com

Astra.

Vine dupa remiza cu CFR Cluj (2-2); a fost condusa cu 0-2, insa a reusit sa revina prin golurile marcate de Bordeianu (OG) si Denis Alibec. A suferit 1 singur esec in ultimele 5 jocuri din Liga 1.

Este cu cel putin 1 gol marcat in 8 din precedentele 9 meciuri de campionat. In fiecare din ultimele 3 deplasari a inscris, insa a si incasat gol.

Ocupa pozitia a 3-a cu 29 de puncte. Are 2 victorii, 2 egaluri, 2 infrangeri si un golaveraj de 8-8. Denis Alibec este principalul marcator al echipei in play-off cu 4 reusite.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Botosani (4-2-3-1): Pap – Harut, Chindris, Seroni, Tiganasu – Florescu, Carlone – Ebenhofer, Babunski, Askovski – Keyta.

Astra (4-3-3): Lazar – David Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Simion, Crepulja, Seto – Budescu, Fatai, Alibec.

Absenti. 

  • Botosani: Enriko Papa, Mihai Roman.
  • Astra: nu sunt anuntate absente notabile.

Istoric Confruntari Directe.

  • In 6 din precedentele 7 intalniri directe au inscris ambele formatii.
  • Precedenta confruntare directa disputata la Botosani s-a incheiat cu scorul de 1-2 (pentru Botosani a marcat Askovski, iar pentru Astra: Budescu si Alibec – toti 3 au sanse mari sa inceapa inca din primul minut meciul de vineri).

Ponturi pariuri Botosani – Astra – ionel_iulian94.

Ultimele intalniri directe ne arata faptul ca ambele formatii reusesc sa marcheze. Cred ca vom vedea goluri din ambele tabere si in meciul de vineri si de aceea mizez pe pronosticul GG, la o cota destul de buna: 1.85.

Atat Botosani, cat si Astra, au multa calitate in compartimentul ofensiv si marcheaza destul de des. Botosani este cu gol marcat in 15 din precedentele 18 partide de Liga 1 disputate din postura de echipa gazda. De partea cealalta, Astra a inscris in 8 din ultimele 11 deplasari din Liga 1.

Pronostic Botosani – Astra & Cota: GG – 1.85