Botosani – Clinceni ponturi pariuri 25.04.2021

Ambele formatii se pot declara fericite cu faptul ca au reusit sa ajunga in play-off, acum oricum nu mai au sanse sa prinda un loc european. Ma astept sa fie un joc lipsit de presiune si am ales un pariu combo de la Superbet in care am foarte mare incredere. Citeste tot articolul pentru a afla despre ce este vorba.

Botosani.

S-a descurcat foarte bine in sezonul regulat si astfel a ajuns in play-off. Chiar daca nu va prinde un loc european, consider ca este o performanta faptul ca a ajuns in aceasta faza.

A inceput play-off-ul cu o infrangere 2-1 in deplasarea de la FCSB, apoi a remizat 1-1 acasa cu U Craiova.

Este o formatie care in general reuseste sa inscrie aproape in fiecare partida, dar care si primeste cel putin un gol cu regularitate.

Clinceni.

Este o performanta notabila faptul ca a ajuns in play-off intr-o perioada asa de scurta de timp de la promovarea in prima divizie.

Pot spune ca se vede foarte clar faptul ca au fost adusi mai mult jucatori cu experienta fiindca a impresionat in sezonul regulat.

Play-off-oul l-a inceput cat se poate de slab, cu 2 infrangeri in care nici macar nu a reusit sa inscrie: 3-0 in deplasarea de la Cluj si 0-2 pe teren propriu in compania lui FCSB.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Botosani (4-3-3): Pap – Tiganasu, Seroni, Chindris, Braun – Papa, Rodriguez, Askovski, – Fili, Croitoru, Keyta.

Clinceni (4-4-2): Valceanu – Dobrescu, Patriche, Gardos, Achim – Tanase, Moulin, Cebotaru, Cordea – Jerdea, Chunchukov.

Istoric confruntari directe.

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori in ultimii ani si in general au fost meciuri foarte echilibrate. In ianuarie au jucat ultima data si Clinceni s-a impus pe teren propriu cu 2-1. Fotbalul din Liga 1 Romania este destul de imprevizibil si va recomand sa va feriti de pariurile pe solist in aceasta perioada.

Ponturi pariuri Botosani – Clinceni – Catalin.

Cred ca este o confruntare in care se poate intampla orice fiindca ambele formatii vor juca fara presiune fiindca deja si-au atins obiectivele in acest sezon si anume accederea in play-off.

De aceea am ales un pariu combinat de la Superbet in care trebuie sa se inscrie un gol (mi-e greu sa cred ca se va termina 0-0), sa se obtina cel putin 6 cornere, lucru ce se intampla cam in toate partidele si sa se arate cel putin 4 cartonase, acest lucru intamplandu-se in fiecare din cele 4 meciuri jucate pana acum de cele 2 formatii in total in play-off.

Pronostic Botosani – Clinceni: 1+ & peste 5.5 cornere & peste 3.5 cartonase cota 1.50