Botosani – FCSB ponturi pariuri 06.05.2021

Botosani - FCSB ponturi pariuri

FC Botosani si FCSB se vor infrunta joi seara pe Stadionul Municipal in cadrul etapei a 6-a din Romania Liga 1, play-off. Partida se va disputa cu incepere de la ora 19.45 si poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport 1 si Look Sport +.

Botosani - FCSB ponturi pariuri

Botosani.

Moldovenii ocupa locul 5 in Liga 1 cu 28 de puncte, pastreaza sanse de prinde o cupa europeana prin jocul rezultatelor, conditionati si de castigatoarea Cupei Romaniei.

Vine dupa o victorie, 2-1 pe teren propriu in fata celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, a fost al doilea succes reusit in play-off dupa cel cu Academica Clinceni cu acelasi scor.

Echipa pregatita de Marius Croitoru a incasat pana acum foarte multe cartonase galbene, numai putin de 89, de asemenea a suferit si 8 eliminari, la capitolul realizari ar putea fi trecuta media golurilor marcate, 1.29 pe meci jucat, in aceste conditii poate fi incercat un pronostic Liga 1 bazat pe cartonase.

FCSB.

Oaspetii vin cu moralul la pamant pe Stadionul Municipal, echipa pregatita de Toni Petrea nu a scos decat un punct din ultimele 3 partide disputate in care le-a avut ca adversare pe ”U” Craiova, Sepsi si CFR Cluj.

In urma acestor rezultate foarte slabe a pierdut primul loc in campionat, in prezent este pe doi cu 40 de puncte, la doua lungimi in spatele liderului CFR Cluj.

Oaspetii au cea mai productiva linie ofensiva a campionatului intern cu 63 de goluri marcate, insa in play-off aceasta statistica a scazut considerabil de la 1,9 in sezonul regular la 1,2.

Aceasta seceta s-a reflectat in rezultatele recente, doar doua goluri in 3 partide, dar tehnicianul oaspetilor nu are multe solutii pentru acest compartiment, in care cu ceva timp in urma exista o concurenta acerba si multe nume importante.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Botosani (4-4-2): Pap – Chindris, Tiganasu, Seroni, Braun – Rodriguez, Keita, Papa, Tircoveanu – Croitoru, Ongenda.

FCSB (4-3-3): Vlad – Cristea, Cretu, Radunovic, Harut – Ovidiu Popescu, Vana, Darius Olaru – Octavian Popescu, Buziuc, Morutan.

Vezi aici toate cotele pentru Botosani – FCSB!

Absenti.

Botosani: Mahmoud Al Mawas – suspendat.

FCSB: Florin Tanase – suspendat; Ionut Pantiru, Florinel Coman, Dragos Nedelcu – accidentati; Andrei Miron – incert.

Istoric confruntari directe.

FCSB domina categoric bilantul infruntarilor disputate pe Stadionul Municipal, castigand 9 din totalul de 10 meciuri, pot fi incercate pronosticuri pe biletul zilei azi bazate pe un rezultat pozitiv al oaspetilor.

Ponturi pariuri Botosani – FCSB Lily84.

FCSB vine in Moldova fara principalul sau marcator din acest sezon, dar revenirea lui Darius Olaru poate cantari enorm in jocul sau. Linia mediana a ros albastrilor era una liniara, care cu greu reusea sa surprinda, fara combativitate, fostul jucator al Mediasului reuseste sa aduca un plus de viteza si este deseori elementul surpriza.

De asemenea Octavian Popescu si Olimpiu Morutan in cele doua benzi pot destabiliza defensiva botosaneana, ambii beneficiind de ajutorul a doi fundasi laterali ofensivi.

In mod clar niciuna dintre echipe nu straluceste pe faza defensiva, chiar daca numarul golurilor incasate nu reflecta carentele celor doua aparari, ambele se zdruncina serios atunci cand sunt puse sub presiune.

Pe de alta parte, atat FCSB cat si FC Botosani au in linia ofensiva jucatori de foarte buna calitate, pe cei ai oaspetilor i-am enumerat anterior, la gazde Marius Croitoru are poate cel mai bine acoperit compartiment.

Pronostic Botosani – FCSB: Ambele echipe inscriu cota 2.10