Caută
Close this search box.

Botosani – Gaz Metan ponturi pariuri 01.08.2020

FC Botosani si Gaz Metan Medias se vor infrunta azi in cadrul etapei a 10-a din play-off, iar partida este una importanta pentru moldoveni care in cazul unui succes pot devansa FCSB in clasament. Meciul se va disputa cu incepere de la ora 21.30 si poate fi urmarit pe Digi Sport 1, Look Sport si Telekom Sport 1.

Botosani Gaz Metan ponturi pariuri 01 08 2020

FC Botosani.

A pierdut ultimul meci din campionat disputat in Gruia cu CFR Cluj, scor 1-0, insa pastreaza sanse bune de a termina actualul sezon  pe locul 4, o  poate devansa pe FCSB, care a pierdut aseara pe teren propriu in fata clujenilor.

Singura victorie obtinuta in acest play-off a fost tocmai in fata lui Gaz Metan, in rest echipa pregatita de Marius Croitoru a inregistrat 3 remize si 5 esecuri, mult prea putin pentru a spera la o clasare pe locul secund cum declara patronul Valeriu Eftimie.

Moldovenii au un singur gol marcat in precedentele 4 partide, in remiza 1-1 de pe terenul lui FCSB, in rest terminat la egalitate 0-0 cu Astra si au pierdut intalnirile cu Universitatea Craiova si CFR Cluj fara a marca.

Gaz Metan Medias.

Vine cu moralul la pamant pentru acest ultim meci al sezonului, jucatorii au mari restante financiare neachitate, iar marea majoritate a titularilor au parasit deja echipa, Dusan Uhrin fiind nevoit sa apeleze la multi juniori pentru a alcatui lotul.

A pierdut 6 din cele 9 partide jucate in play-off, dar a scos si 3 remize cu CFR Cluj, FCSB si Astra Giurgiu, toate rezultatele pozitive au fost contabilizate cand inca mai avea jucatori importanti in lot.

In ultimele 5 intalniri a bifat tot atatea esecuri, marcand un singur gol si primind numai putin de 11.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Botosani (4-2-3-1): Pap – Harut, Chindris, Seroni, Tiganasu – Rodriguez, Papa – Askovski, Florescu, Ofosu – Dugandzic.


Gaz Metan (4-2-3-1):  Plesca – Butean,  Constantin, Larie, Velisar –  Moura, Droppa – Ciocan, Chamed, Trif – Cardoso.

 

Vezi toate cotele pentru Botosani – Gaz Metan !

Absenti.

  • Botosani: nu sunt.
  • Gaz Metan: nu sunt.

Istoric Confruntari Directe.

  • In actualul sezon cele doua formatii s-au infruntat de 3 ori, doua partide s-au terminat la egalitate 0-0 si 1-1, iar FC Botosani are un succes cel din turul play-off-ului, scor 2-0 in deplasare.

Ponturi Italia Serie A: Milan – Cagliari: cota 1.85

Ponturi pariuri Botosani – Gaz Metan – Lily84.

Ma astept la o rabufnire de orgoliu din partea formatiei gazda, nu a facut un meci foarte reusit in Gruia, insa poate sterge amintirea acelui duel cu un succes azi in fata lui Gaz Metan.

Oaspetii vin cu o echipa decimata efectiv in nordul tarii, alcatuita din jucatori care au evoluat putin sau juniori, nu cred ca pot spera la un rezultat pozitiv.

In aceste conditii, cu un lot net superior valoric nu vad ce impedimente ar avea elevii lui Marius Croitoru in a-si adjudeca cele 3 puncte puse in joc.

Pronostic Botosani – Gaz Metan : victorie Botosani – 1.75