Botosani – UTA ponturi pariuri 31.10.2020

FC Botosani pare sa isi revina dupa cele 6 partide fara victorie, elevii lui Marius Croitoru s-au impus in deplasarea de la Medias runda trecuta. In aceasta etapa moldovenii vor da piept cu UTA, o echipa care nu pierde de 4 intalniri. Partida se va deplasa sambata seara cu incepere de la ora 19.15 si poate fi urmarita pe Telekom Sport, Digi Sport si Look Plus.

Botosani - UTA ponturi pariuri 31102020

FC Botosani

A terminat ultima in play-off sezonul precedent, insa a reusit sa obtina totusi o calificare in preliminariile Europa League, competitie din care a fost eliminata surprinzator de Shkendija chiar pe teren propriu.

In Liga 1 a inceput excelent cu 3 victorii si o remiza in primele 4 etape si se parea ca va avea o misiune usoara in a termina in primele 6.

I-a pierdut insa in minimercato pe Ofosu, Cimpanu si Dugandzic, iar rezultatele negative nu au incetat sa apara, a urmat o serie neagra de 6 meciuri fara victorie, 5 dintre acestea fiind in campionat.

In ultima runda insa a reusit sa treaca peste aceste sincope si s-a impus 2-1 in deplasarea de la Gaz Metan Medias.

UTA Arad.

Echipa pregatita de Laszlo Balint a reusit in ultima etapa sa castige primul meci pe noua sa arena, 1-0 in fata Chindiei Targoviste, Denis Rusu a marcat golul victoriei.

Nu sta deloc rau in clasament, cu 11 puncte cumulate dupa 8 etape este pe 6, a pierdut un singur meci la revenirea in Liga 1, 2-3 pe teren propriu cu Poli Iasi, un meci de pomina, in care moldovenii au revenit in cateva minute pe tabela de marcaj.

Ardelenii nu au pierdut niciun meci in deplasare sezonul acesta, in Liga a remizat 1-1 atat la Hermannstadt cat si la FC Arges, reusind sa se impuna 1-0 pe terenul lui Dinamo Bucuresti.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Botosani (4-3-3): Pap – Patache, Chindris, Holzmann, Tiganasu – Florescu, Rodriguez, Ogenda – Roman, Keyta, Melinte.

UTA (4-4-2): Iacob – Bustea, Albu, Benga, Rrumbullaku – Tescan, Rosu, Isac, Rusu – Morar, Rus.

Absenti.

  • Botosani: nu sunt.
  • UTA: Marius Tomozei, Ilie Florin, Cristian Melinte – incerti dupa problemele generate de Covid 19; Marian Pleasca, Ioan Hora, David Miculescu, Dragos Balauru, Denis Hrezdac.

Istoric Confruntari Directe.

  • Este primul meci direct intre cele doua formatii.

Ponturi pariuri Botosani – UTA – Lily84.

FC Botosani pare sa se fi regrupat cu succes dupa mutarile din ultima perioada, Marius Croitoru a redresat corabia, elevii sai practica in continuare un joc frumos, ofensiv.

UTA inca nu poate fi considerata o forta in Liga 1, dar poate pune probleme oricarui adversar, totusi Laszlo Balint are o lista lunga de jucatori importanti indisponibili.

Nu cred ca ardelenii au sansa de a se impune in acest meci, dar pot inscrie, asa cum au facut cel putin odata in 6 din cele 8 etape din Liga 1.

Pronostic Botosani – UTA: FC Botosani sansa dubla 1x & 2-6 goluri – 1.64