Bournemouth – Southampton ponturi pariuri 20.03.2021

Bournemouth Southampton Ponturi Pariuri

Vitality Stadium din Bournemouth va gazdui Sambata cu incepere de la ora 14:30 partida din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Angliei dintre Bournemouth si Southampton.

La centru se va afla arbitrul Mark Atkinson si ma astept la o calificare a oaspetilor care evident pornesc cu prima sansa, avand in vedere ca Bournemouth este o echipa de liga secunda.

Bournemouth Southampton Ponturi Pariuri

Bournemouth.

Evolueaza in esalonul al doilea de fotbal din Anglia, acolo unde se afla pe locul 7, fiind in imediata apropiere a locurilor ce duc in play-off-ul din Championship.

A ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce a trecut de Burnley cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Surridge si Stanislas din penalty.

Dominic Solanke este cel mai bun marcator al formatiei in campionat acesta avand 11 goluri inscrise si 5 pase de gol pentru colegii sai.

Southampton.

Este intr-o forma foarte slaba; a pierdut 4 din precedentele 5 jocuri de campionat. In runda precedenta a pierdut cu 1-2 pe teren propriu contra lui Brighton, iar cu o runda in urma inregistra tot o infrangere, la scor, contra lui City, scor 2-5

In acest moment se afla pe locul 14 in Premier League, avand 33 de puncte acumulate, la doar 5 puncte distanta fata de primul loc retrogradabil ocupat in acest moment de Fulham.

Obafemi, Romeu, Smallbone si Walcott nu vor evolua in acest duel din cauza accidentarilor.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bournemouth (4-2-3-1): Begovic – Stacey, Carter, Cook, Rico – Wilshere, Lerma – Stanislas, Biling, Danjuma – Solanke

Southampton (4-4-2): McCarthy – Djenepo, Bednarek, Vestergaard, Bertrand – Redmond, Jankewitz, Ward-Prowse, Armstrong – Che Adams, Ings.

Absenti.

  • Bournemouth: Brooks, Smith
  • Southampton: Obafemi, Romeu, Walcott, Smallbone.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultimul duel a avut loc in runda cu numarul 37 din sezonul trecut, „sfintii” invingand cu 2-0.

Ponturi pariuri Bournemouth- Southampton – Ionut Zamfirache.

Chiar daca „sfintii” nu traverseaza o perioada prea buna consider ca vor merge mai departe in Cupa Angliei avand in fata totusi un adversar de liga secunda.

Pentru oaspeti acesta este un sezon ratat si consider ca vor da totul pentru acesta competitie, fiind cel mai usor mod de a ajunge intr-o cupa europeana.

Bournemouth se poate mandri cu faptul ca este singura echipa de esalon secund in sferturile Cupei Angliei, insa cred ca se va opri la aceasta borna, Southampton fiind o nuca extrem de tare.

Asadar pronosticul meu este ” oaspetii merg mai departe” iar cota pentru acest pont la Publicwin este de 1.60.

Vezi aici Cum imi fac cont la PublicWin si cum poti si tu beneficia de bonusul de 2.000 RON la inregistrare!

De asemenea va recomand sa accesati pagina site-ului nostru pentru a putea beneficia de mai multe predictii pariuri sportive.

Pronostic Bournemouth – Southampton & Cota: oaspetii merg mai departe – cota 1.60.