Brazilia – Peru ponturi pariuri 06.07.2021

brazilia peru ponturi pariurii

Reeditarea finalei din 2019 va avea loc de aceasta data in penultimul act al competitiei unde Brazilia si Peru se vor lupta pe Estadio Olimpico Nilton Santos pentru un nou loc in finala Copei America. Partida isi are start-ul de la ora 02:00 (ora Romaniei), iar mai jos poti gasi pontul meu in cota de 1,80 pe care ti l-am pregatit pentru acest joc.

brazilia peru ponturi pariurii

Brazilia.

De cinci ori campioana mondiala si de noua ori castigatoare a Copei America, Brazilia este principala favorita la castigarea turneului, dar care nu va avea deloc o viata usoara in fazele eliminatorii.

Trupa lui Tite nu a avut nicio emotie in grupa B pe care a castigat-o detasat in fata unor adversari ca Peru, Columbia, Ecuador si Venezuela. Neymar&Co au castigat primele 3 dueluri ce le garantau castigarea grupei, iar in ultimul joc, cel impotriva Ecuadorului, au remizat cu scorul de 1-1. A fost o partida care nu mai conta pentru brazilieni, Tite fiind preocupat mai mult de refacerea fotbalistilor sai din punct de vedere fizic inaintea jocului cu Chile din sferturi.

Confruntarea a fost una extrem de dificila pentru Selecao care a avut parte de multa sansa in repriza secunda. Exact inainte de pauza, Paqueta reausea sa o aduca pe Brazilia in avantaj, dar la doar 2 minute distanta, Gabriel Jesus incasa un cartonas rosu. Vargas a reusit sa trimita mingea in poarta lui Ederson insa golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, iar Brazilia bifa cu multa sansa o calificare in penultimul act al competitiei.

Peru.

Finalista din 2019, Peru, are sanse minime sa ajunga si de aceasta data in ultima faza de la Copa America, mai ales ca are in fata cel mai dificil adversar, insa elevii lui Gareca sunt pregatiti sa de-a totul pentru aceasta calificare.

Se pare ca nimic nu a contat la acest turneu decat concentrarea jucatorilor de-a lungul celor 5 partide pe care le-au disputat, iar cu siguranta Peru a reprezentat o forta in aceasta perioada. Desi a traversat o forma extrem de slaba in calificarile pentru CM, la Copa America situatia a stat complet diferit. Intr-o grupa cu Brazilia, Ecuador, Venezuela si Columbia, peruvienii au reusit sa se califice chiar de pe locul secund cu un total de 7 puncte. Inafara de infrangerea chiar din start-ul turneului impotriva lui Selecao (0-4), Peru nu a mai bifat niciun rezultat negativ, insa a fost aproape sa fie eliminata inca din faza sferturilor.

De departe cea mai dificila partida a avut loc impotriva Paraguay-ului, meci terminat abia la loviturile de departajare. Cele doua selectionate au luptat spectaculos pentru un loc in semifinale, marcand fiecare de 3 ori dupa un joc extrem de pragmatic mai ales la nivel ofensiv. Peru a trait momente dificile dupa rosul incasat de Carrilo in minutul 85 si golul lui Avelos din ultimele minute. Totusi, Peru a avut puterea sa depaseasca momentul, mai exact Gallese care a aparat nu mai putin de 3 lovituri de departajare si a trimis Peru in penultimul act al competitiei.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Brazilia (4-2-3-1): Ederson – Danilo, Marquinhos, Silva, Lodi – Casemiro, Fred – Paqueta, Firmino, Richarlison – Neymar

Peru (4-5-1): Gallese – Corzo, Ramos, Santamaria, Trauco – Ormeno, Pena, Tapia, Yotun, Cueva – Lapadula

Absenti.

Brazilia: Gabriel Jesus

Peru: Carillo

Istoric Confruntări Directe

Brazilia conduce detasat in duelurile directe cu Peru, bifand nu mai putin de 5 victorii consecutive in jocurile oficiale. Inaintea partidei de la Copa America, Selecao a invins-o pe Peru si in calificari, inscriind tot 4 goluri in poarta peruvienilor.

Poti plasa la Betano un pariu in cota de 1,90 pentru un gol marcat inainte de minutul 29 la partida din semifinale dintre Brazilia si Peru. Vezi ce spun pariorii despre aceasta casa de pariuri in articolul Pareri Betano.

Ponturi pariuri Brazilia – Peru -> Andrew.

Chiar daca se afla in cel mai bun moment al sau, selectionata lui Gareca nu cred ca poate avea vreo sansa in fata Braziliei, mai ales la Rio, fiind de asteptat sa asistam la o calificare a lui Selecao in ultimul act al Copei America.

Brazilia este de departe cea mai puternica selectionata la nivelul Americii de Sud si nu cred ca dupa un asemenea turneu va permite sa iasa chiar inaintea finalei. Avand in lot jucatori ca Neymar sau Firmino, spectacolul pare garantat, insa de aceasta data, echipa lui Tite a impresionat si la nivel defensiv, incasand un singur gol de-a lungul turneului.

Peru s-a descurcat de minune si la aceasta editie de Copa America, fiind intr-adevar un turneu pe placul peruvienilor. Se va simti oboseala dupa jocul cu Paraguay si nu cred ca elevii lui Gareca se vor reface 100%, avandu-l indisponibil si pe Carillo pentru acest joc. Vom vedea un Peru axat mai mult pe un joc ceva mai defensiv, insa nu cred ca isi pot castiga locul pentru a doua oara in finala acestui turneu.

Pronostic Brazilia – Peru:Brazilia castiga la zero – Cota 1.80