Brazilia Ol. – Spania Ol. ponturi pariuri 07.08.2021

brazilia spania ponturi pariuri

Sportul rege isi incheie ultimul capitol la aceasta editie a Jocurilor Olimpice in weekend. Sambata, de la ora 14:30, reprezentativele U23 ale Braziliei si Spaniei se vor confrunta la Yokohama pentru a se decide castigatoarea medaliei de aur. Tu cine crezi ca va castiga marea finala? Daca inca nu te-ai hotarat pe cine sa pariezi, urmareste acest articol pentru a vedea predictia pe care am recomandat-o!

brazilia spania ponturi pariuri

Brazilia Ol.

A avut parte de un joc destul de dificil in faza semifinalelor, reusind sa treaca de Mexic dupa executarea loviturilor de departajare (0-0 in timpul regulamentar de joc si dupa cele 2 reprize aditionale).

Matheus Cunha, marcatorul golului victoriei cu Egipt, a fost indisponibil in meciul cu Mexic si ramane sub semnul intrebarii si pentru aceasta partida.

Capitanul Dani Alves impresioneaza si la 38 de ani; acesta a fost integralist in toate cele 5 meciuri si mai mult ca sigur se va regasi in primul 11 si de aceasta data. De altfel, este foarte probabil ca sa nu apara modificari importante in unsprezecele de start fata de partida din semifinale.

Spania Ol.

Golul de senzatie marcat de Marco Asensio in minutul 115 a scapat-o de loteria penalty-urilor in semifinala cu nationala gazda, Japonia. Daniel Ceballos si Oscar Mingueza au fost indisponibili din cauza unor probleme medicale si este destul de probabil ca ambii sa absenteze si in finala de sambata.

Dupa ce a reusit hat-trick-ul cu Coasta de Fildes din faza sferturilor, Rafa Mir a fost trimis pe teren inca din primul minut in disputa cu Japonia. Sunt sanse insemnate ca atacantul lui Wolves sa fie titular si in acest joc.

Una dintre necunoscutele primului 11 este in flancul stang al defensivei, acolo unde Juan Miranda si Marc Cucurella isi disputa pozitia de titular. De asemenea, sunt cateva semne de intrebare si in ceea ce priveste titularizarea fundasului dreapta.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Brazilia Ol. (4-2-3-1): Santos – Dani Alves, Nino, Diego Carlos, Arana – Luiz, Guimaraes – Antony, Claudinho, Paulinho – Richarlison.

Spania Ol. (4-3-3): Simon – Garcia, Vallejo, Torres, Cucurella – Merino, Zubimendi, Pedri – Oyarzabal, Mir, Olmo.

Absenti.

  • Brazilia Ol.: Cunha (incert).
  • Spania Ol.: Ceballos, Mingueza.

Istoric Confruntari Directe.

  • Nu sunt alte intalniri directe recente.

Ponturi pariuri Brazilia Ol. – Spania Ol. – ionel_iulian94.

In marea finala de la Yokohama merg pe mana sud-americanilor, pariul zilei ales pentru aceasta confruntare fiind Brazilia castiga medalia de aur.

Pentru ca Brazilia Ol. sa castige medalia de aur, se da cota 1.82 la una dintre cele mai importante case de pariuri online, Betano.

Nationala olimpica a Braziliei a impresionat inca din runda inaugurala, atunci cand reusea sa se impuna in fata Germaniei Ol. cu 4-2. Au urmat 4 jocuri in care blocul defensiv a functionat perfect, Santos fiind invins doar o singura data. Dar, medaliata cu aur de la ultima editie a Jocurilor Olimpice are si o ofensiva pe masura, o ofensiva care il da pe golgheterul competitiei; cu 5 reusite, Richarlison este primul in topul marcatorilor si principalul favorit la „Gheata de aur”.

Avand in vedere aceste lucruri, ma astept ca Brazilia Ol. sa aiba o evolutie solida si sa triumfe, fie la finalul celor 90 de minute, fie dupa cele 2 reprize aditionale sau dupa loviturile de departajare.

Pronostic Brazilia Ol. – Spania Ol. & Cota: Brazilia castiga medalia de aur – 1.82