Bremen – Leipzig ponturi pariuri 30.04.2021

bremen leipzig ponturi pariuri

Pauza de la competitiile interne profesioniste din Germania in acest weekend, in care se disputa doar semifinalele Cupei Germaniei, una din aceste doua semifinale fiind cea dintre Werder Bremen si RB Leipzig.

bremen leipzig ponturi pariuri

Semifinala se va juca de la ora 21:30 si o are ca favorita certa la victorie pe Leipzig, cea care are o cota de 1.35 la Fortuna. Nu ai cont aici? Vezi din articolul Cum imi fac cont la Fortuna cum poti sa te inregistrezi si tu.

Werder Bremen.

A castigat de nu mai putin de 6 ori Cupa Germaniei, ultima data in anul 2009, reusind sa dispute inclusiv finala din anul 2010.

A trecut pe rand de Jena, Hannover 96, Greuther Furth si Regensburg, beneficiand astfel de un culoar usor, unul accesibil, de Regensburg trecand in sferturi cu scorul de 1:0.

In campionat face din nou figuratie in retur, prezentandu-se catastrofal de 7 runde, inregistrand tot atatea infrangeri, ultima, 3:1 cu Union Berlin.

Leipzig.

E o formatie care pana acum nu a apucat sa puna mana pe niciun trofeu, cel mai lung parcurs in Cupa Germaniei culminandu-se cu finala din 2019, pierduta in fata lui Bayern Munchen, scor 3:0.

Le-a invins pana in semifinale pe Nurnberg, Augsburg, Bochum si Wolfsburg, pe Wolfsburg invingand-o in sferturi cu scorul de 2:0.

Va incheia stagiunea de Bundesliga pe pozitia a 2-a, avand sanse pur teoretice de a se clasa pe prima pozitie, fiind la 7 puncte in spatele lui Bayern Munchen.

Echipele probabile:

Werder Bremen (3-4-3): Pavlenka; Moisander, Friedl, Gros; Augustinsson, Mohwald, Eggestein, Greble Selassie; Rashica, Fullkrug, Sargent.
Leipzig (3-4-2-1): Gulacsi; Konate, Klostermann, Orban; Angelino, Kampl, Haidara, Adams; Olmo, Nkunku; Sorloth.

Absenti.

Werder Bremen: Milos Veljkovic (accidentat), Luca Plogmann (accidentat), Ömer Toprak (accidentat), Leonardo Bittencourt (accidentat), Nick Woltemade (accidentat).
Leipzig: Dominik Szoboszlai (accidentat), Yussuf Poulsen (accidentat).

Istoric Confruntări Directe

4 succese la rand are Leipzig in duelurile directe, cele doua formatii jucand deja ambele partide din actualul sezon de Bundesliga, Leipzig castigand acasa cu scorul de 2:0 si in deplasare cu scorul de 4:1.

Ponturi pariuri Werder Bremen – Leipzig -> Ramses90.

Cred ca Julian Nagelsmann isi doreste sa incheie mandatul de la Leipzig castigand Cupa Germanei, ceea ce ar insemna primul sau trofeu la seniori, dupa ce a castigat campionatul de tineret cu Hoffenheim U19.

Iar in finala nu va mai fi Bayern Munchen si astfel sansele unui succes in finala sunt ridicate, motiv pentru care merg pe victoria oaspetilor in acest meci, victorie care sa fie una destul de sigura, cu minim 2 goluri marcate.

4 succese la rand are Leipzig in duelurile directe, toate aceste 4 succese venind cu minim 2 goluri inscrise.

Pronostic Bremen – Leipzig & Cota: 2 si peste 1.5 goluri – 1.53